- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
superecneB
őstag
válasz
(An)Dante #26 üzenetére
Az S40 nyilván nem alternatíva még erősebb hardverrel sem downgradelni nem szeretnék épp ezért azonosra is erősen kétlem hogy váltani fogok ha ez beadja a kulcsot. Az érintőkijelzőnek pedig szerintem van hátránya is, de ezt nem sok mobilgyártó akarja belátni. (Számos előnye ellenére mondom, volt érintős telefonom a hátrányai nekem több bosszúságot okoztak mint az előnyei)
Sem vitatkozni sem offolni nem szeretnék.
A lényeg, hogy a Symbian igen is egy kiforrott jól használható oprendszer/volt. Semmivel nem rosszabb / zártabb szerintem mint a Bada, vagy iOS, vagy a blackberryken lévő. -
superecneB
őstag
S60 3rd-re gondoltam. (Néha megnézem az e-mailem egy hotspotnál ahol pl kajálok illetve külföldi utaim során) - S60 3rd höz képest számomra valóban nem nyújt semmi plusszt játékokon kívül egyik új csilivili oprendszer sem. (Bár el kell ismerjem a navigáció jó dolog egy telefonban.)
Egyébként volt S40-em (6230i), a mai napig hibátlan a készülék bátyám használja és tökéletesen elégedett vele.És mielőtt megkapnám a "Nokiás bzizást" volt Motorola, és Neonode (WLM 6.0) készülékem is, utóbbit egyedül a Wifi miatt cseréltem le.
-
superecneB
őstag
Én azt sajnálom hogy a mai napig nem készült sem android, sem win7 sem iOS fronton olyan telefon amiért rohanva az üzletbe dobnám félre az ősrégi E51-m, szerintem ez sokkal nagyobb baj. Ez csak egy magán vélemény nem kell leharapni a fejem, de ha kicsit belegondolsz mióta megjelent az Iphone mindenki csak egy nagy kijelző-telefont csinál nagyjából ugyan azt tudják, nagyjából még ugyan úgy néznek is ki.
Igen régimódi vagyok, vagy lehet bárminek nevezni, de én a telefont telefonálásra használom, nincs facebookom és nincs szükségem egész nap a weben lógni a telefonomról. Az ilyen felhasználókat mint én vagy az előttem szóló kolléga zavar, hogy megszűnik egy egyébként teljesen jól használható kiforrott operációs rendszer a piacról. -
superecneB
őstag
Idővel teljesen meg fog szűnni a Symbian vagy az alsó kategóriás Nokiákban ez marad csak más fejleszti?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Kompakt vízhűtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest