- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomboy
tag
Nekem a fájlfeltöltésnél megadta magát a Firefox Win7 RC alatt...
-
floatr
veterán
Nem áll szándékomban erről vitázni, annyit nem ér. Nem tudom, hogy milyen okok miatt dőlt össze a Pali alatt a szisztéma, de nem is áll szándékomban orvosolni. Az is nyilvánvaló, hogy ami másnál esetleg probléma, az nálad tökéletes.
Mindenesetre kezd szórakoztató lenni, ha már egy ekkora alkalmazást is ilyen keményen optimalizálnának a háztájira. Ez valami kegyetlen szorgalom, és pontosság volna a részükről ilyen apró dolgokra odafigyelni, miközben a "trustworthy" életcél inogni kezd
-
moonman
titán
-
floatr
veterán
Ahzo. Az (ön)iróniát feltalálták már amerikában. Más bőrére poénkodni sokkal jobban megy, pedig tétje nem sok van
Egy távoli galaxisban, egy réges-régi telefonomon volt egy hasonló alkalmazás. Csináltam vele kb 3 fényképet a lányaimról, fél napig röhögtünk rajta, aztán elfelejtettem h létezik egyáltalán. De az legalább betonstabil volt a 3 kép erejéig. Ennek a cikknek egész addig a "problémás" mondatig nem sok mondanivalója volt -- kicsit inkább reklámgyanús. De ahogy megszólal a Paliból a frusztráció, mégha próbálja is elfojtani, na az igazi értéket ad az egészhez
-
Poénnak jó, kell majd több háttér meg karakter és zsír lesz
Csak webcam-ról nem tud képet felvenni, összeomlik firefox és iexplorer is, bár gondolom ez egyéni probléma -
pincehely
addikt
Ohh, kipróbáltam, hát ez nagyon gáz!
-
Psychonaut
veterán
válasz
Depression #12 üzenetére
Google Chrome-al simán végigment.
Bár sok értelmét nem látom, jópofának jópofa.
-
domi007
őstag
Mekkora ujitaaas, hihetetleeeeen!
-
DavidBalazs
csendes tag
Nekem végig ment az összes lépés
Használjatok ti is explorert és akkor megy -
WonderCSabo
félisten
Egyébként az avatarszerkesztőről először ez jutott eszembe.
-
WonderCSabo
félisten
Nekem még nem sikerült megcsinálni Win7 alatt FF-al, pedig többször próbáltam
-
floatr
veterán
válasz
dajkopali #11 üzenetére
Kezd izgalmas lenni a dolog
Írhatnál róla bővebben, hogy mi is ez v hogyan dől össze, már csak a fun kedvéért. Egy plugin beszalad a fox alá, és lehet avatarni, vagy hogy?
moonman (#10): nyilván szar, de tőled nem vártam h ennyire éles kritikával illeted a zexperience pakkot
-
dajkopali
addikt
mondtam vmi rosszat?
fogalmam sincs, hogy miért volt olyan nehéz végiglépkedni
de mivel dedikáltan a win 7-re szánták (essentials), egyrészt arra gondoltam, hogy vagy az xp miatt akadozik, vagy az FF miatt, esetleg mindkettő
csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy XP-n kísérletezni vele jár némi gonddal -
Sz@bolcs
csendes tag
Confirmed
7-esen sem szereti az FF-t illetve a Step2 illetve Step3 után Step1 jön vissza mindig.
Mondjuk értelme se sok, úgy hogy nem lényeg.
-
Killing
addikt
válasz
DavidBalazs #3 üzenetére
Azért ez az MS-től elvárható lenne.
-
moonman
titán
"Talán épp az optimalizáció miatt volt, hogy e hír írójának háromszor döntötte e folyamat romba az XP-n épp használt Firefoxát"
Pali, nemá.
-
Már azt hittem támad a konkurencia, de szerencsére ez nem fog az Arcképgyárosok helyébe lépni.
-
]Phobos[
senior tag
Ő.
-
Killing
addikt
"Az alkalmazás Windows 7-re van optimalizálva, de elfut az XP-n és a Vistán is. Talán épp az optimalizáció miatt volt, hogy e hír írójának háromszor döntötte e folyamat romba az XP-n épp használt Firefoxát, s a végleges eredményig legalább tízszer kellett újrakezdeni a folyamatot."
Elvileg még van támogatás az XP-hez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen monitort vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest