- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Sajnos nem tudtam már szerkeszteni a dolgot, de végignézve a talált videót.. egy 2015ös volvo promó arról, hogy mi lesz a 2017ben megjelenő modelljükben ..
Jelenleg egyébként bárki számára elérhető piacon valahol a Level2 és Level3 szintek között vagyunk.
Pár gyártó, kontrollárt körülmények között már a Level4el "kísérletezik".
A Level5 pedig még távoli, de egy 10 éves távlatban szerintem a Level4 elérhető.
A szintekről: [link] -
DraXoN
addikt
Szerintem nem lesz az olyan messze, hogy megjelenjenek ezen járművek az utakon (valamelyik olaj ország, egyik városában (talán Dubai?) úgy hallottam van egy taxi társaság, amelyik pár autóval már működik ilyen járművekkel.. nincs sofőr, csak utas .. jah és az a nálunk "kiutált" Uber is kísérletezik az autonom "taxijaival" több országban is)...
Szerintem nagyobb "gond" lesz a jogszabályokkal, hogy ezen járművek forgalomba kerüljenek (hacsak nem valamilyen politikusi érdekeltségi kör nem fűződik hozzá, mert mondjuk az épp aktuális "vezér" egyik haverja, a testvérének nincs épp egy "ötlete", hogy csinál egy "automata" taxi társaságot, és kéne rá gyorsan valami szabályzás...)Összehasonlításképp:
3 éve kb, itt tartottunk: [link]
most meg csak egyet a "jelenből": [link]
utóbbi erősen nem annyira "játék" jellegű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Konteó topic
- Bestbuy játékok
- Az OpenAI vezérigazgatója felhívta a Microsoft vezetőjét
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest