Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 90 - modellalkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én sem váltok 9esről. Én megkockáztatom, hogy még a 8ról se érdemes. De kinek, hogy.
Szerintem marha ronda a luk a kijelzőn, már az S10es megtapogatásánál is határozottan éreztem, hogy ez nekem nem bejövős. -
petymeg
addikt
A kamera elrendezést örökölhette volna az s10 szériától, bár így sem csúnya. Egyébként nagyon tetszetős, de a Note9-t nem váltom meg egy darabig. Majd talán 11 vagy 12-re.
-
casillas26
újonc
Nem lesz rajta Bixby gomb, a bekapcsológomb kerül át a másik oldalra!
-
Ezen nem lesz elől dupla kamera? S10+ nekem nagyon tetszik a nagylátószögű elől lévő kamera.
-
h4h01
senior tag
A note 9 is egy S9+nak felel meg, csak tollal :S Ott még hardverben sem volt semmi eltérés.Ez legalább már UFS 3-at kap, és kivették a jacket
..De ezt a Note 7 óta biztosan el lehetne mondani, hogy egy nagyobb S modell+toll...ez marhára nem új keletű..
Képek alapján a 9-nél biztosan szebb lesz..Nekem valahogy az tetszik legkevésbé a Note széria tagjai közül, nem is értem hogy az S9+ hátlapja után azt hogyan gondolták..
Bár itt meg elég fura a vertikális kamera, és a vízszintes samsung logo..Huawei esetében a logó és a kamera is "állítva" van, ott jobb az összhang.. -
Rodi 4.80
senior tag
Nincs jack és "lyukas" a kijelző, marad a Note 9.
-
jacis
nagyúr
Nagyon várom mit tud majd.
-
válasz
Cattle_Decap #26 üzenetére
30-50 óra? Hát lehetséges, olyan 3 centi vastag telefonnal.
-
Cattle_Decap
tag
Meglassuk.
Valamit kell nyomnia a tollon kivul mert ott az S10 5G normalis meretben.
A tobbit tudjatok. Szerintem elterni a 16:9-tol meg mindig hiba, es ahelyett hogy a body to screen ratiot javitanak jelentektelen tizedszazalekokkal ra kene fekudni arra, hogy ne 6-8 ora legyen a SoT, hanem 30-50. -
ace05
senior tag
Hatalmas baromságnak tartom ezt a koncepciót a Samsung részéről. A note 9 az pont azért volt jó, kompromisszum mentes, mert nem ált bele a hülye trendekbe. Ezért is vettem meg. Jól néz ki, de innentől már csak a toll választja el az s szériától a note szériát. Akkor egy s10+ jobban megéri.
-
Nigér
őstag
Nekem a kilences Nóta van, biztosan nem fogom lecserélni erre a kameralukas istenb@szására.
Nem mellesleg nagyon elégedett is vagyok vele, tehát marad. -
dz1989
senior tag
Idióták!!!
Engem pont a Bixby gomb idegesit a legjobban.
Valamint a 3,5mm jack kihagyása a legnagyobb cimeres hiba! -
Narancskoma
tag
Ezt a bixby dolgot nem tudom miért erőltetik, kb semmiben nem alternatívája a többi hasonló szoftvernek.
-
Mr.Silkó
veterán
"(...) viszont egy dedikált Bixby gomb jutni fog a duóra."
Hála az égnek, az előzőeken is annyira jó volt. Ja, nem.
-
noro79
tag
Mint egy powerbank... nem szép....
-
Mr.Grincs
veterán
Az eddigi legjobban kinéző Note lesz, ha igaz a dizájn.
-
törölt tag
-
kíváncsi vagyok ezen is lesz e előre telepített kijelző fólia mint az s10-eken vagy erre nem jut a toll miatt (érthetetlenül, a note4ig sikerült gyártani a samsungnak pen kompatibilis fóliát)
-
Kasya
nagyúr
Kiváncsian várom! Remélem tudnak még újat mutatni egyes fuknciókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A helyszínen nem változtatnak, és szinte napra pontosan tartják az évfordulót is. Kisebb és nagyobb modell egyaránt várható.
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest