- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
Térképfrissítés... Pff....
Nem olyan rég vettem egy Mio PNA-t iGo -val (áruházban, hivatalosan, számlával, frissítés ígéretével). Nesze nekem jól be is fürödtem vele.
Fél évvel később a Mio és a Nav'n'Go összerúgta a port, és sem a MIO sem a Nav'n'go nem hajlandó a térképeimet frissíteni.
Ennyit a terméktámogatásról. Akkor már inkább ingyen a tört verzió, rá egy vaterás PDA-ra. -
eug
csendes tag
A hamisitás / illegális verziókon leginkább a kereskedő teszi el a hasznot. A vevő meg sziv, mivel nincs sem garanciája, sem támogatás hozzá, esetleg nem is működik rendesen, sem friss térképet nem kap hozzá soha.
-
kételkedem
addikt
A keresletre megjelent a kínálat.
Szerintem az is felemás helyzet, hogy lehet kapni PNA-t navi szoftver nélkül. Ezekre a készülékekre szinte biztos, hogy valamilyen illegális szoftver fog kerülni.A világ egy részén, így nálunk is már-már komplett hülyének nézik azt, aki fizet valamiért, amit ingyen is be lehet szerezni. Negyedmilliós pc-re megy fel a win xp pluto winter edition, a 200 ezerért vett plazmán a torrentről letöltött kamerás "filmet" nézi a büszke tulaj.
-
Jégkokó
veterán
És ez leginkább a készítőknek fáj, de ugy látom, nem ők léptek fel az ellen, hogy ráteszik a tört változatot a pna ra
-
ttower
aktív tag
érdeklődók -> érdeklődők
-
Scalpel
senior tag
Szerintem mindenki vegyen Cartographia papír alapú térképet, azt nem kell tölteni, nem merül le és nem pofázik bele abba, hogy hova mész.
Van még kérdés? Emellett meg legalább a keresletélénkülésnek köszönhetően el tudom majd adni a Cartographia részvényeimet...
Előre is köszi!
-
bambano
titán
Halljátok emberek, ne vásároljatok felelőtlenül az interneten navngo cuccokat! Hopp. a naviextras.com is interneten van. lyalyly
-
daninet
veterán
Megtévesztő... tudják azt sok esetben az emberek nagyon jól, csakhát nem az a mentalitás hogy: "na akkor ittvan még 10ezer ésakor eredeti lesz a szoft..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest