Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vzozo
senior tag
Nem saját kép, NSF fórumából loptam, de a lényeget elég jól kiemeli:

Persze, szép eredmény, grat a BO-nek, csak a helyén kell kezelni ezt. Nem mindegy, hogy valaki körbetekeri a Balatont biciklivel, vagy leszállás nélkül körberepüli a Földet.
-
törölt tag
válasz
twollah1976
üzenetére
Ez pont eggyel több, mint az összes többi érintett teljesítménye.
Ha elpukkan, akkor pont az lesz, mint a Shuttle program esetén is. Business as usual. -
válasz
twollah1976
üzenetére
"Egyszer sikerült, de többször is menni fog?"
Sokkal nagyobb eséllyel fog többször is sikerülni, mintha előtte soha nem sikerült volna.
"Mi van ha az egész cucc eldurran pár emberrel a fedélzetén?"
Semmi. -
MarQs
senior tag
Űbermenő!

-
Tigerclaw
nagyúr
Nagy gratula neki is, meg az összes csapatnak, aki erre adták a fejüket. Bár nem tudom, hogy ki hányszor próbálkozott az indítással, hányszor érték el az űrt, hányszor landoltak sikeresen, de ez szépen leszállt az biztos. A Space X-nek nem tudom, hogy sikerült-e már leszállni rendesen a vizen lebegő platformra. Azt se tudom, hogy ők miért azt a "kicsivel" nehezebb módot próbálgatják és nem a szárazföldi megoldást.
A Space X nagyobb fába vágta a fejszéjét és a sikertelen tesztek mellett már sikeres kereskedelmi fellövések is vannak a háta mögött. Jártak már párszor a nemzetközi űrállomáson, sőt ők nem a gazdag űrtúristákra vadásznak, mint Bezos. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a Space X és Musk igazi példakép lehet az összes tech cégnek üzletileg és morálisan is.
-
Kékes525
félisten
Nagyon lényeges lenne, hogy ebben áttörést érjenek el, mert nagyon lassította az űrutazást, űrkutatást a megfelelő hordozó rakéták hiánya. "az általuk fellőtt szuborbitális rakéta sikeresen visszatért a Földre," Sajnos egy kísérlet, egy próbálkozás még nem elég, hogy biztonságosnak, jónak mondhassuk ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest