Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• INTELligent

senior tag

válasz Bogyó bá' #47 üzenetére

+1 Én is a win-ben látom a megoldást, mert jóval stabilabb a rendszer - nem is tudom miért fut el telefonos téren androiddal összehasonlítva jóval gyengébb vason (elsősorban kevesebb rammal)..., ok nem pont ugyanaz, mint az asztali rendszer, de hasonló nagyon - , meg tényleg több rá a program.
    Ha már tabletet akarnak, akkor az legyen egy teljes win-t futtató, brutál üzemidős, dokkolós cucc, vagy csináljanak egy olyan notit, amiben van erő, és nem két óráig bírja...

Egyébként meg éppen elég kütyü van így is az iskolákban... Amikor az nem esik le, hogy a nebuló az 1. sorban puskáz a telefonjáról, akkor már álljon meg a menet.. Írták itt, hogy túl sok dolgot akarnak megtanítani a gyerekkel, ami nem feltétlen érdekli: na most, ha gimibe megy, akkor tudja mi vár rá, ha szakközépbe, szakmunkásba, akkor is. Azért sejthető, hogy egy gimiben, ahol a többség nem tudja, mi szeretne lenni, nem árt, ha több dolgot tanítanak... Pl.: adott egy matekos osztály, ha valaki közgázra menne, akkor matek+töri, humán osztálynál ugyanez, csak fordítva. (Tudom-tudom, miért nem megy akkor szakközépbe, de ha egyszerűen, mint írtam, a többség még nem tudja, mit akar csinálni)
    Déja vu-m kezd lenni, hogy már lassan felejtsünk el írni, mint az USA-ban...

Új hozzászólás Aktív témák