- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BraveHeart
tag
Mint írtam, nekem ez a füst, meg egyéb dolog nem akkora durranás.. az az igazság, hogy a cf-nél a 246fps-es full max felbontással gyönyörű, s itt is van füst, meg mozgó egyéb, meg repkedő bizbasz, meg olyan mozgó pókháló, hogy előszörre megijedtem, mivel pókfóbiám van..na, de a viccet félretéve, még nincs itt ennek az ideje szerintem, ameddig 1 játékon kívül (1, amivel játszanék) másra nem jó.. próbára jó volt, hogy megnyugtassam magam, s azóta eladtam annyiért, mint amennyiért vettem, így nem érte veszteség a pénztárcámat szerencsére a kíváncsiságom miatt..
Uff, én szólottam!
-
BraveHeart
tag
"Egyedül a második prociteszt lehet lényegesen gyorsabb vantage-ben ha bent van a GTS."- ez teljes mértékben így is volt, a repcsik olyan gyorsan röpültek be a képernyő közepére, mint Speedy Gonzales a sajtboltba!
na, de a viccet félretéve, tényleg gyorsult, ezért is gondoltam, hogy teljesen jól müxik a dolog!
"Csak akkor hoz a konyhára a GTS, ha az adott progi támogatja a Physx-et. A Batmant is úgy lett volna érdemes tesztelni, hogy belököd a CF esetén is a fizikát highra, utánna leteszteled úgy high-on, hogy bent van a GTS.
"
- vhááá... igen, néha a legkézenfekvőbb dolgok figyelmen kívül hagyása a legprimitívebb feltételezéseket eredményezik ... mivel csak a gts-t vettem ki, így most a cf-el megcsináltam high beállítással... megkövetlek!
mint mondottam volt, hibriddel 117 fps volt high-on, s tény, hogy a 246 fps átlag cf-nél a physx kikapcsolásával volt.. na, most a 5870 cf-el high physx-el 21 fps!!!!
tényleg működött!viszont: nem látok különbséget physx high és off között.. tényleg! szóval azt kell mondanom, hogy a költségek egyáltalán nem érik meg a dolgot... persze, ezzel nem kell egyetérteni, ez a saját véleményem, mivel a játszhatóság élménye semmivel sem különbözik egymástól. ezt is kiprobáltam, s legalább többet nem birizgálja a fantáziámat... viszont a vibrálásos dolog elég idegesítő volt, s folyamatosan megmaradt..
egyébként az 1.04ff-el csináltam, 11.2-es ati driverrel, s a 197.45-ös nvidia driverrel, illetve a PhysX_10.02.22_9.10.0222 software-t telepítettem...
tapasztalat, hogy nem kellett még az ati-t sem leszedni, beraktam a gts-t, fel a driver, meg a többi, s ment minden simán... mint említettem, egyedül a folyamatos vibrálás megjelenése, illetve néha az asztal szellemképe volt idegesítő, ha új alkalmazást nyitottam meg... -
BraveHeart
tag
válasz
BraveHeart #501 üzenetére
3d vantage-ben az fps a hibriddel 50%-os veszteség... ott, ahol eddig az 5870 cf-nél közel 80-as érték volt, most 36...
és az egész gépház melegszik..
na, úgy látom, ragadós a példád, GAbre! -
BraveHeart
tag
válasz
BraveHeart #500 üzenetére
-
BraveHeart
tag
válasz
BraveHeart #499 üzenetére
megcsináltam... Batman 229 átlag FPS-ről 117-re esett vissza.. vmit elszabtam, de nagyon... meg vibrál néha a képernyő... pffff
-
BraveHeart
tag
nemá'!! tegnap meglett a 250 gts.. ma ráfexem a dologra, ne keseríts el...
szóval, Ffodi kollégát idézve:
"Annyi a teendő, hogy leszedsz minden drivert aztán restart(driver sweeper is mehet). Ati driver fel --> restart. 197.45-ös NV driver fel, újraindítás nélkül 1.03-as patch alkalmaz --> restart. 9.10.0222-es driver fel."..és ez alapján töltöm le a drivereket...
..bár atihoz a 11.2-esem van, remélem nem veszik össze az nvidia-val, mer' láttam korábbi hozzászólásnál, hogy vannak bajok máshol is...
összetett-különkérdések:
-hdmi kábellel tv van kötve cf közben... ez lehet probléma? pl. a képernyő kiterjesztésnél... vagy ilyenkor az nem kell.....és még az is lehet, hogy tök hüleséget kérdeztem..
-
BraveHeart
tag
na, úgy néz ki, ma meglesz a gts 250... gondolom, ez megint napokig fog tartani nálam, míg összejön...
..bár, tegnap feltettem a Batman-t, s 229-es fps átlagot írt, minden maxon... szóval kicsit elbizonytalanított a dolog... de izgatja a fantáziámat a fizikai gyorsító bekapcsolása opció.. max, ha nincs nagy változás, továbbadom Néked, s nem kell gondolkodnod a 9500gt meg a 8600gts között.. -
-
BraveHeart
tag
kedvet kaptam hozzá!
Egy laikus kérdés: dx11-es ati mellett nincs jelentősége, hogy az nvidia pl nem dx 11-es, igaz? illetve cf-nél sincs semmilyen útmutatás másképpen a beizzításnál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest