- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Néztem én is tesztet, csak épp nem értem, h miben különbözik a fizika a grafikától?
TEhát miért elég physx-re 4x és miért nem elég grafikára?
Physx nem használja ki az összes őőő "processzormagot"?
Tehát physx-nél nem lehet 100%-ra kihajtani egy vga-t?Ha nálam az nv 4-x lenne, akkor a raedon 16x?? De ez összesen már több, mint 16 sáv - vagyis amit a vezérlő nyújtani tud. Nem?
-
Teasüti
nagyúr
Egy vmit hadd kérdezzek meg! Látom a tesztedből, h 4x-esen futtatod az nv karit. Miért is? Honnan jött az ötlet, h csak 4-esen menjen? Úgytom a te lapod támogatja a kétszer 16x-ot, felosztás nélkül. Vagy benéztem?
Nekem van egy P45-ös lapom, amin sajna csak egy teljes értékű 16-os foglalat van, amit multiban feloszt kétszer 8-ra. Namost ha egy HD5850 mellé társítanék egy gt220-at, akkor itt milyen felosztást tudnék használni? A 2x8 az adott. De ha megbuherálom az nv-t a 4x-es üzemmódra, akkor a főkarira mennyi fog jutni? 12x? Lehet szűk keresztmetszet a lapom?
Köszi!
-
Teasüti
nagyúr
Igen, a délután folyamán picit megint átismételtem a fizikázás receptjeit és utólag már én is belátom a dolgot.
De az még nyitott kérdés, h vajon 2 év múlva is elég lesz-e a gt220? Vagy vajon a gt240 jövőállóbb? (Persze csak ha életképes marad a physx a jövőben)
Bár megnéztem az árakat is, és azt látom, h a 240-es sztem már nem éri meg a pénzét - physx-re.
Köszi a választ egyébként!
-
Teasüti
nagyúr
És mi a helyzet a gt240-el? Azért ha vennék fizikai gyorsítót, akkor azt hosszú távra venném.
Ma még elég lehet elég a gt220, de mi lesz ha később kijön egy masszív physx-es játék?Lássuk be már a gt220 is elég erősen visszafogja a 5870-et, batman alatt ez tisztán látszik az fps-eken. Nem mondom, h ez változtat a játékélményen, de tény.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest