Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
Nem hiszem, hogy ilyen varázslat lenne a Kohana-ban. Túlságosan bonyolítaná a dolgokat, ha nem fetchelnék objektummá azonnal az elemeket, mondom ezt úgy, hogy építettem ORM-et. Az előző hozzászólásomban írtam, hogyan pakoltam bele az enyémbe, annál fogva:
foreach ($dataContext->Members() as $member) {
/* ... */
}Gyakorlatban használok ilyet mindenféle container (EntitySet, ObjectGroup, Enumerable, stb) bejárására, de pl. a Config osztályom is tudja, ott a gyerek elemeket lehet bejárni (XML-ből táplálkozik). De pl. a saját session-kezelésből adódik egy ACSession osztályom, aminél a $_SESSION-t tudom bejáratni, ha ahhoz van kedvem.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezt jó tudni.
Egyébként a korábbi hsz.-emben arra céloztam, hogy kíváncsi lennék, hogyan nézett ki Athlon64+-nál az összehasonlítás (maga a kód), de rájöttem, hogy a hivatalos oldalon mutatott IteratorAggregate-re mutatott példa annyira egyszerű, hogy túl szép, hogy igaz legyen.
..............
public function getIterator() {
return new ArrayIterator($this);
}
..............Hát ez ilyenformán nem egy nehéz valami.
Gondolom ilyenre lefuttatott egy buzinagy ciklust egy kis mérőkével, meg a másikra is, és kész.(#1) Athlon64+ :
"[értesítő]"
így nem egyszerűbb? >>

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi