Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Bőven előfordul, hogy egy szimpla böngészőváltás (értsd jól, kötelező frissítés) keresztbe vág egy komplett fejlesztési mechanizmust.
Nemrég láttam kiírva nálunk... Az intranetes kereső fölé, hogy "because of the new IE there might be problems with.. this is an independent..). Na, az ilyen nagyon kellemes tud lenni ám.
Az előbb leírták.. Igen, monopolhelyzet. S sokszor nem csak a felhasználókra tesznek, más fejlesztőkre is, pláne a konkurenciára. Emellett, ami még igaz..., sok esetben (most nem kifejezetten MS Mesterről beszélek) pedig kiteszteletlen modulokat, API-kat dobnak piacra, következmény nélkül. Az nVidia drivereknél simán látszik. Béta-nem béta egyaránt... Ez a "ma jó ugyanaz, driverfrissítés után rosszabb mint valaha, ugyanaz a módosítatlan "végpont", azaz program" jellegű történet.
-
törölt tag
válasz
arnyekxxx
üzenetére
Ne hülyéskedj már.
http://www.youtube.com/watch?v=v4boTbv9_nULehet, hogy te olyan helyen melozól ahol mindenki iszonyat fiatal és rohadtúl dinamikus én viszont több helyen is vagyok ahol már az probléma ha az ikon jobb oldalról átkerül a baloldalra. Na ehhez képest a komplett start menü legyilkolása ez az idétlen info özen a modern ui felületén valóságos vérengzés.
Kezelhetetlen f.s. Még én is rühellem pedig nap mint nap kell rajta dolgoznom.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DXRACER Prince L gamer szék
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest