Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
Dr. Akula #174 üzenetére
Pontosan, ezzel párhuzamosan az XP-t is melegre küldik.
Arra én is kíváncsi leszek, mit fog művelni az x64-es 7-esem.Meg is lepődtem, hogy 64-es...
Itt inkább arra céloztam egyébként, hogy túl korai stádiumban őrültség boardolni, bármit. Pont amiatt, hogy nincs meg rá a kompatibilitás, nem mellesleg tele van lukakkal, biztonságtechnikailag katyvasz, vagy legalábbis járatlan terület. -
puttputt
őstag
válasz
KillBorn #160 üzenetére
Ez a Metro engem is kiborított.
Először egy kolléga gépére húztam fel a Win8-at..., de ez volt az első, amitől (akkor még) valami "testreszabósdi pluginnel" megszabadultam. Körülbelül 2 percig volt látható a gépen, teljesen kiirtottam, amennyire lehet. Tán még a registryt is megturkáltam miatta.
A pécé nem telefon felkiáltással.
Nem mellesleg, egy másik kolléga pénteken kapta meg a Lumiáját. Remek készülék, de ha nem percekig kerestük rajta, hogy hol tud SIM PIN-t cserélni, akkor... (direkt nem böngésztünk utána...).
Eléggé látványos és gördülékeny az is (mármint, a felülete igen eye candy), ugyanakkor a betűtípust élből cserélném. Akkora lóbetűk vannak a címben, mintha véletlen egy tabletes style került volna alá.Még egy... A Cég egyébként kijelentette, hogy hosszú, elhúzódó vizsgálat szükséges ahhoz/addig, míg kijelenti, hogy a Win8 alkalmas belső, céges felhasználásra. Ez már jelent valamit...
A Win7-et is csak mostanság kezdték szórni (most került az én gépemre is). Ezzel a "politikával" egyet tudok érteni. -
puttputt
őstag
válasz
Dr. Akula #170 üzenetére
Ez ugyanolyan mint az OOP vs struktúrált programozás: annak nehezebb a váltás aki a strukturáltat megszokta, a kezdőnek állítólag könnyebb egyből az OOP.
Igen, magam is így látom. Jobbnak tűnik ez a sorrend. Mondjuk (visszatérve az eredeti témához), a MS legalább valóban az "egyszerűbbtől" halad a "komplexebb" felé és nem visszafejleszt, legalábbis nem törekszik rá. Független attól, hogy a kollégákkal nap mint nap tapasztaljuk, hogy a Win7 sok szempontból visszaesés az XP-hez képest. Úgyhogy, leginkább a designra vonatkoztatható az, amit írtam.
-
puttputt
őstag
válasz
arnyekxxx #163 üzenetére
Bőven előfordul, hogy egy szimpla böngészőváltás (értsd jól, kötelező frissítés) keresztbe vág egy komplett fejlesztési mechanizmust.
Nemrég láttam kiírva nálunk... Az intranetes kereső fölé, hogy "because of the new IE there might be problems with.. this is an independent..). Na, az ilyen nagyon kellemes tud lenni ám.Az előbb leírták.. Igen, monopolhelyzet. S sokszor nem csak a felhasználókra tesznek, más fejlesztőkre is, pláne a konkurenciára. Emellett, ami még igaz..., sok esetben (most nem kifejezetten MS Mesterről beszélek) pedig kiteszteletlen modulokat, API-kat dobnak piacra, következmény nélkül. Az nVidia drivereknél simán látszik. Béta-nem béta egyaránt... Ez a "ma jó ugyanaz, driverfrissítés után rosszabb mint valaha, ugyanaz a módosítatlan "végpont", azaz program" jellegű történet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest