- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
#13260800 #159 üzenetére
"Csak néhány fanatikus használja. Akiknek szinte mind1 mit dob eléjük az MS. Jelenleg ezek a tények. És ez úgy mindent el is mond erről a Modern állítólag innovatív új kezelőfelületről."
Ezt hatarozottan cafolnam. En az XP-t kifejezetten utaltam, a Vista nekem maga volt a megvaltas (foleg biztonsag es kenyelem szempontjabol). A 7-essel is elvoltam, bar akkoriban eleg sokat Linuxoztam, de a 8-ast annyira szeretem, hogy vissza nem ternek a sokak altal etalonnak tartott 7-esre. Csak ezert MS fan lennek? Mert tetszik a Mpdern UI es a gyorsasag, gordulekenyseg? Kotve hiszem. En nem akarok meggyozni senkit sem, hogy ez milyen jo, eleg az, hogy en (nagyjabol) meg vagyok elegedve vele. Viszont ez az altalanositas nagyon nem tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest