Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaszy91
aktív tag
BlackBerry... hm... jót vagy semmit róla. Cégben használjuk/használtuk, se a Q10, se a Z10 nem működött együtt a céges levelező rendszerrel. Volt hogy eltűntek a levelek, nem töltötte le őket, nem éri el a szervert és egyéb ilyen hülye jelenségek. Androiddal, iOS-sel csont nélkül megy minden, de ezekkel a BB-kel nem működik semmi.
-
DiVaD
senior tag
Én is sokáig szemezgettem vele -sőt még most is-, de rájöttem, hogy amire a mostani 4S-emet használom arra bőven elég az is. És talán a Z10-nek (bár kb. 2havonta kell fényképezni vele) mintha rosszabb képei lennének, mint a 4S-nek.
De ezt leszámítva nekem bejön külső alapján. Nincs véletlenül pesten kiállítva valamelyik T boltban egy? Megnyomkodnám azért... 
-
cog777
őstag
En bb z10-et hasznalok es eddig bevalt mint telefon. Telefonalas minosege, kihangositas, stabilitas, neha gps v internet ami tetszik, illteve hasznalok. A 10.2-tol kezdve eltunt par kisebb bug. Viszont az app store-ja katasztrofa. Nem tudom mas platformon hogy van, de nem tetszenek a gagyi, instabil, egyszeru programok amelyek mindenfele hozzaferest kernek. Ezt azert jobban szurhette volna a BB. Igy olyan "gagyi" hatast ereztet. Latszik h felkertek par fejlesztot akik ontjak a sz.t. Kar erte. De mint telefon nekem abszolut bevalt.
-
oszi666
őstag
pont tegnap nyomogattam egy bb z10et... tetszett nagyon, de valami mégis vissza tartott, nem tudnám megfogalmazni, hogy mi.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- MIUI / HyperOS topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ASUS F751L LAPTOP i5-5200U 8GB DDR3 GeForce 940M 2 GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ezt leszámítva nekem bejön külső alapján. Nincs véletlenül pesten kiállítva valamelyik T boltban egy? Megnyomkodnám azért...