- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajsza
aktív tag
Érdekes kezdeményezés, nekem alapvetően tetszik. Az "év végéig fel kell használni" kitétel viszont zavar. Mi van akkor, ha valaki karácsonyi ajándéknak vesz videokártyát vagy valószínűbb, hogy teljes konfigurációt. Akkor csak pár napja marad a döntésre. Nekem jobban tetszene egy "vásárlás után +X hónap" lehetőség. Persze ennek viszont technikai akadálya van: honnan tudná az AMD, hogy mikor vették meg a videokártyát.
Egyébként utánaolvastam a cikknek máshol is és volt még egy pont, amit szerintem érdemes lett volna megemlíteni: a kupon felhasználásakor az összes játékot egyszerre kell kiválasztani, nem lehet egyet vagy kettőt mondjuk most és a maradékot meg később. Ez a kitétel persze bronz kupon esetén nem játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest