- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
válasz
zsdulka #1986 üzenetére
HW elég a mai napig. 888 sajnos eléggé éhes SOC minden szempontból. Ez minden akkori telefonban megmutatta magát.
Sebességben elég mindenre is.
SW nos az alapdolgokra elég, ha ki akarod használni alaposan 2 sim +work profil akkor hanyagold. Idővel meghülyül és csak a factory reset mossa ki az agyát, lehet ki meg beköltözni.
Frissítések pedig már nem jönnek rá. (Augusztusban jött egy, nem tudom lesz -e még)
Üzemidő updatektől függöt nagyon. Egyiktől az asztalon fekve fél nap alatt lemerült, de a mostaniak sem voltak takarékossági bajnokok. Utolsót már nem próbáltam. -
Rommel6600
őstag
válasz
zsdulka #1986 üzenetére
Szerintem eleinte voltak vele (leginkább sw-es) bajok, mostmár régóta stabil. Ha nem kell a legújabb, akkor simán. Szerintem a mai napig jó hw, mindenre is elég. Én az akksijával nem vagyok (már!!!) kibékülve, de az enyém 2,5 éves... Ennyi idő alatt már más készülékeknél is rengeteget degradálódik az akkumulátor.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Asus megalkotta a piac legkisebb androidos csúcsmodelljét, amire az 5,9 hüvelykes képátló ellenére is határozottan mondhatjuk, hogy kompakt. De ezen kívül is tud még néhány trükköt.
- Gaming notebook topik
- Energiaital topic
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest