- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Va
őstag
válasz
huskydog17 #20 üzenetére
Hát lehet hogy igazad van, de mindenesetre a tesztelő ezt írta:
"Throughout our hip-hop, trance, and Dubstep testing, we heard vocals and raps very clearly and distinctly above all else. We perceived very little of the characteristic underlying bass throughout the songs. We tried raising the lower frequency sliders in Foobar's EQ in order to provide additional low frequency emphasis during playback, but the X-Fi still produced quick, light punches instead of deep, lasting rumbles that we expect with these musical genres. The X-Fi gave us a modern "Pop" signature rather than a more lasting and impactful sound that we had hoped for."
10 oldalas review-t írtak a kariról, eléggé kivesézik...
Ez alapján meg én nem ertem megvenni, mert más normális teszt nem nagyon van róla... -
D.Va
őstag
Sound Blaster X-Fi HD USB
Ezt tavaly én is nézegettem, elolvastam több külföldi tesztet, köztük egy elég hosszú többoldalasat, de már nem emlékszem az oldalra... és azonnal el is felejtettem az xfi-hd kártyát.
Ez a kártya nagyon válogatós. Inkább klasszikus meg jazz meg ilyen zenékhez való, arra első osztályú, de a modern zenékhez meg egyenesen szar. Konkrétan HIP-HOP-ra (amire nekem leginkább kell) azt írták hogy NULLA. Egyszerűen nincs mélye a hangkártyának, és beállítással sem tudtak normális igazi "autóhifis" basszust, meg mély búgásokat kipréselni belőle...Persze akinek klasszikra meg operára kell annak jó...
-
D.Va
őstag
Az AKG-dhez nkább ezt ajánlom!
Viccet félretéve nem hiszem hogy ez az ASUS számottevően jobban szólna mint az Extreme Music. Ez egy olcsó kari, ami házimozis inkább... Ha CSAK fejhallgatóra lenne kihegyezva akkor biztos jobb lenne, de így nem hiszem ilyen árban... Bár mivel ez külső kari, biztos kevesebb a zavar benne...
-
D.Va
őstag
Vajon egy jó minőségű 3 méteres USB A/B kábellel menne ez rendesen? Gyárilag gondolom kb 50 centis lehet hozzá...
Régóta venni akarok egy komolyabb USB-s hangkarit, de a PC a konyhában van én meg a hangfalakkal képernyővel a szobában... De jó lenne ha a külső egység a szobában lenne nem a konyhában ezért hosszabb usb kábel kéne hozzá... De attól tartok hogy azon már nem megy át a jel, mivel ez nem külső tápos cucc...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest