- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Minden a panel méreten + a betekintési szögtől függ. Egy TN technológiás monitornál mindig jelen van a színtorzulás. Persze TN és TN között is van különbség ezt én is aláírom.
Mondjuk egy 24"-nál már ha szembe ülsz a monitorral (persze az sem mindegy hogy milyen közel) akkor is a szélek mentén már torzulnak a színek.
Én még nem találkoztam olyan TN-es monitorral amin nem lett volna ez tapasztalható._Orbi_: "amatőr" lényegében igazad van mivel nekem nincs itthon fél millás rendszerem.
Amúgy is ha hangrendszer akkor én kihagynám a képletből a PC-t -
-
Badman 4ever
őstag
Na meg az alap whitefülüség ott kezdődik hogy mixert megkerülve kernel streamingben, asio-ban, wasapi exclusive módban halgatózunk, és fogadok hogy a mindent kihallós emberek nagy része azt sem tudja mik ezek.
Nálam például sokkal jobb az Audigy 1 (Winamppal és ASIO-val használva, FLAC zenéket hallgatva), mint az alaplapi Realtek ALC200-as.
-
Cyberpunk
félisten
"Na meg az alap whitefülüség ott kezdődik hogy mixert megkerülve kernel streamingben, asio-ban, wasapi exclusive módban halgatózunk, és fogadok hogy a mindent kihallós emberek nagy része azt sem tudja mik ezek."
Egyetértek. Foobar2000 + asio az alap.
"ez olyan mint a "minden tn lcd panel szar mert fos a technológia, borzasztó a betekintési szög, elszíneződik" mantra, ami valahogy úgy keletkezett mint az "alaplapi hang mindig ugyanolyan szar, digitálison is" szöveg, hasonló "széles" látókörön alapszik mind2 hitvilág
"
Hát ebben viszont nagyon nincs igazad.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A specifikáció szép és jó, de a valóság már más dolog.
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- iOS alkalmazások
- Notebook hibák
- Bestbuy játékok
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest