- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Letiltás - hogy is van ez?
- Mobil flották
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
válasz
lev@bps #3231 üzenetére
Megrendeltem hozzá már egyet, ha úgy alakul a keletibe eltudnád hozni akkor cimborám hazahozná nekem, de én most sokat dolgozom és nem nagyon lesz idöm pestre felmenni, amúgy az a hangfal jól hangzik, esetleg ebayröl is beszerezhető ? Én ilyet találtam ami elég pofásan néz ki, de gondolom nem hidalnék le a teljesítményétől
Ez viszont már komolyabban néz ki
Mini hdmi-hdmi hez pedig itt elég olcsón hozzá lehet jutni szintén, és ahogy nézem ugyanolyanok ami árgépen 1500 körül van az itt kb 1 dollár -
Caaabi
senior tag
-
Caaabi
senior tag
köszönöm a válaszaitokat, rendelek akkor egyet ebayröl, aztan ha fürdőszobában nagy vonalzó segitsegevel ha felmegy felmegy, ha nem akkor buktam kb 400FT ot
Mindenesetre jó hir h nem karcolodik a kijelzője
Nagyon elgedett vagyok a gép sebességével, elvezet használni!
Egyenlőre gyárival is vigan elvagyok!
Milyen kiegészitöt érdemes hozzá beszerezni ?
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, Miskolcon nem tudja valaki hol lehet a tabra venni fóliát amit a helyszínen patentül fel is helyeznek a készülékre ? Vagy ha veszek ebayről akkor azt hol tudom feltetetni ? Telóra vettem sokat de még annak a felrakása se volt egyszerű buborékmentesen :S
-
Caaabi
senior tag
Na mostmár megvan az én tf101 em is, ma délelött sikeresen vásároltam egyet !
Custom romok után hol érdemes nézelődni ? Rootolási folyamat és gyári visszaállítás magyar leírással megtalálható valahol ? ( 1hsz féleség vagy logout cikk vagy valami ? ) -
Caaabi
senior tag
Sziasztok, holnapi nap vásárolok egy ilyen készüléket ,annyi kérdésem lenne hogy gyárilag mi a legfrissebb rom hozzá es h 1 hsz feleség van e hozza ahol le van írva minden a rootolasrol romolgatasrol gyári visszaallitasrol es hasonlók , vodafone smart tab 10 utan remelem ezzel a geppel teljes mertekben elegedett leszek mind sebesseg es smoothsag alapjan mind pedig a dockolo altal nyujtott plusz dolgok miatt
előre is Köszönöm a valaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Titan Quest II
- iPhone topik
- Szemüveges topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- PlayStation 1 / 2
- Béta iOS-t használók topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest