- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2264 üzenetére
Ilyen néha nekem is van! Jön mostanában frissítés?
-
zezoka
őstag
NA!
Használt a Gyári vissza, mrt reggel 98% és 100% volt, mikor megjöttem du melóból, akkor 96%, 99%, most meg 98%, 95%! És nincs lefagyás!
Vagy a gyári vissza segített, vagy az, hogy most tényleg csak azokat telepítettem fel, amiket használok, előtte meg olyanokkal volt tele, amik csak poénból vannak fent, de nem is kellenek (Google sky, satellite ar, spedometer, egy-két játék, stb.)
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2250 üzenetére
Ja, vannak furcsaságok, de majd megoldódik!
Ja, én sem akarnám, hogy állandóan töltsön, mert a saját aksimérője mindig azt írja , hogy 10-20-30perce aksin, mert a dokk kb olyan időközönként feltölti (amig van benne szufla). Szóval én a lehető legkevesebbet akarnám tölteni, nem fél óránként, hogy 100 körül maradjon. Nehogy hamarabb felejtsen az aksi.
-
zezoka
őstag
Mióta az utóbbi hszt írtam, tab felé se néztem, ott állt az asztalon dokkolóban kinyitva, de lezárt képernyővel, dokkolóban töltőn (én asztali gépen dolgoztam). Most mentem oda, hát már az ASUS eee pad feliratnál állta, és világított a képernyő... Aksi meg 71%-70% jelenleg.
Ezt a grafikont nézzétek (látszik a fagyás, merülés):
Asszem nyomom a gyári beáll visszaállítást...
-
zezoka
őstag
válasz
baluka26 #2243 üzenetére
Nem lehet, mert ki sem vettem!
Este meg még töltődött, meg hát használtam is. Lefekvés előtt meg csak a konektorból húztam ki és a csatit a dokkolóból (amiben a tab csak le volt hajtva).
Szimplán nálam kb két-három naponta megejti azt, hogy egy újraindulós logóba fagyás leszo..a az aksit nullára... Asszem utána kell nézzek lehet-e valami megoldás rá. De lehet, h esténként kiszedem a dokkolóból, h legalább csak a tablet aksiját kínozza, a bill-ét legalább kíméljem kicsit...
Bárcsak a kijelző kioldós fagyás lenne! Az ellen van megoldás, meg az legalább nem stresszeli az aksit...
Egy gyári visszaállítást még lehet megoldok azért (mert anélkül lett frissítve egyszer-kétszer, meg közben lett véve hozzá billdokkoló), mert utoljára akkor lett gyári visszaállítva, mikor az Honeycom ICSre frissült.
-
zezoka
őstag
Elegem van!
Hazaértem, rádugtam a gépet tölteni, a dokkolóra, mert tegnap a tabletet feltöltötte, de a dokkolót nem (itthon hagyni meg nem akartam egész nap töltőn, gondoltam majd ha megjövök, rajta lehet du). Ment a töltés vagy fél órát.
Fél óra után felhajtom a kijelzőt, mi fogad: asus logó, nyomom a gombot sokáig, feljön az aksijel a kijelzőn pirosan, majd kikapcsol. Mindezt úgy, h fél órát a dokkolóban, ami meg a töltőn, led világít oldalt. Ki szedtem a dokkolóból, rádugtam a tabra csak úgy, na akkor már bekapcsolt: aksi 0 azaz nulla %... Megvártam, míg felment 1%-ra (különben ahogy lehúztam a töltőt, kikapcsolt), hogy kibírja, míg átrakom dokkolóba, h mind2 aksi töltődjön egyszerre. Akkor már azt mutatta, h tab 1%, dokkoló 30% az első fél óra lehet csak a dokkolót vitte, előtte meg mindkettő 0%-ra lement? (ha sokáig nincs használva akkor felhajtás után pár mp, mire a dual battery észreveszi, mert azt írja, h nincs dokkolva)
Most már 17% (tab) és 40%(dokk)-nál jár... Újra aktiváltam a Wake Lock-ot, de az nekem nem megoldás, mert aktív mellett is volt logóba fagyás (mert nekem az a gyakori, nem a lock kikapcsolásba fagyás).
Mindemellett megkerestem az általatok mondott oldalt, ahol a gyári romok vannak. Elmondja valaki , h ez hogy megy fel, és honnan tudom, h enyém mennyi? Az oldalon V9.2.2.4 van fent. Tabon ami leginkább erre a formátumra hasonlít a számok közül, az a Build számnak a közepe-vége: IML74K.WW_epad-9.2.2.4-20120424. Akkor hiába teszem fel, az sem frissebb ezek szerint?
Szerk.: Perzse a link nem visz oda közvetlenül, újra ki kell választani a tf101g-t, szóval ott maik vannak firmware-ek azok 9.2.2.4, és közben látom, h jó számot néztem, tehát ott sincs frisebb...
-
zezoka
őstag
válasz
baluka26 #2240 üzenetére
Nem úgy céges, hanem kafetériába olyan van (ahol én vettem), hogy a cég tulajdona, de én használom, illetve én mikor kifizettem az árat, akkor a használatot fizettem ki 3 évre, mert 3év után amortizálódik le az informatikai eszköz, amikortól az enyém lesz automatikusan. De így a kafetéria keretemből vonódott le, nem kellett érte pénzt fizetnem.
-
zezoka
őstag
Nem tudtok valami frissítést, h mikor lesz 3G-s verzióra? Tegnap megint leszívta a dokkolót egy fagyás. 70%ról meredeken le, majd még kicsit fogyasztott a tablet aksijáról is, mire észre lett véve.
Egyenlőre romolgatni még nem akarok, elvégre féligmeddig céges gép, majd ha már ritkulnak a frissítések.
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2230 üzenetére
Nekem is az volt, amig le nem fagyott!
-
zezoka
őstag
Tegnap este megfogtam egy fagyást, 70ről csökkent, 55nél lett megfogva, majd használtam egy darabig, majd most reggelre már nem oldott ki. Aksi 0%... Tegnap logoba volt fagyva.
Tegnap se volt dokkolóban, meg most sem, szerda körül merült le a bill.(5%ig), szétszedtem,majd együtt akartam tölteni. Mintha önállóan többet fagyna...
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2215 üzenetére
Recovery nem egyenlő root! Nekem is telefonon felment a Recovery, de attól még a gyári, nem rootolt rom volt rajta. Azt Recoveryben lementettem, és már ment is fel az új rom, amiben viszont már volt root jogosultság is természetesen.
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2205 üzenetére
Az rendeben van, de a romcsere előtt itt is kell a wipe gondolom!?
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2201 üzenetére
Miért, itt nem kell, vagy nincs a Recoveryben "Wipe Data", "Wipe Cache", "Wipe Dalvik cache", "Wipe Battery Stats"? Én ezt a négyet szoktam eljátszani a telefonon minden rom csere esetén, azt megelőzően. Így akkor tiszta lappal megy fel a rom.
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2159 üzenetére
Jaja! Detto, csak minden gyári!
-
zezoka
őstag
Nekem csak a sima mezei OTA frissítés az utolsó, szóval nem az Asus oldaláról, épp most fogtam meg egy aksileszívós lefagyást!
Délután egy (vagy kettő) óra körül még használtam, majd wlan, blue kikapcs, lecsuktam (lezárul ugye). Most nyitottam ki, és az Asus logóba fagyva találtam, mikor felnyitottam. Megnéztem az aksistatisztikát, és meredeken elkezdett fogyni (zöld csík a grafikon végén - de a docké is lemerült közben). Ha nem fogom meg, estére 0-ra szívta volna az aksimat (mint múltkor):
Amúgy azt hittem amíg a dokkban van szufla, egyáltalán nem nyúl a fő aksihoz, de nem így van: fogy, majd pár % fogyás után tölt, majd megint fogy, megint tölt!
Szépen látszik a grafikonon is, meg azon is, hogy megjelennek a bubik, meg a villám az aksin. A gyári aksihasználat meg mindig csak 10-20 perceket mutat hogy annyi ideje aksin.
-
zezoka
őstag
Már többször észrevettem, hogy mindig azt hiszem, hogy lefagyott, mert nem törtnik semmi , mikor ki akarom oldani , és a gombot nyomkodva, képernyőt simizve, vagy billentyűzetről kinyitva semmi, aztán egyszer csak megjelenik a kép... Van hogy vagy 10-15mp alatt csomoszor eljátszom, aztán egyszer csak megjelenik kioldókép, és simán kioldható, szóval olyan mintha le lett volna fagyva, valójában meg csak belassul, vagy nemtom.
-
zezoka
őstag
Tegnap vettem dokkolót, rögtön frissítette magát a dokkoló, úgyhogy meglátjuk mire jut vele!
Most otthon alszik a tablet dokkolóba téve (Wakelock továbbra sem üzemel). Annyi, hogy nekem volt olyan gond, hogy a megfagyás dolgozott valamit, és 0-ra szívta az aksit pár óra alatt, akkor az most vinné magával a dokkoló aksit is... Az meg állítólag nem díjazza, szerencsére a tabnak nem lett baja a nullára merítés után, de volt itt, akinek a dokkolója megsínylette, és nem vette fel többé a töltést. Bár nem nagyon izgat, ha a gariidő vége előtt cserélni kéne egy új aksira a használtat!
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2117 üzenetére
Az időjárásjelzőke "gyári", vagy Playből letöltött (ha onnan, akkor mia a neve)?
-
zezoka
őstag
Megjött a dokkoló! Tök frankó! Mindjárt le is frissült a firmware.
Erdekes, h itt, ahogy írom a hszt, először nem akart menni a backspace. Minden más ment. De közben semmit sem csináltam, és magához tért. Azóta is műxik. Még a rövid í-t is megtaláltam!
Viszont felraktam a Dual Battery Widgetet , de sehol sincs: se a menüben, se a widgetek között. Csak az alkalmazások között eltávolítani tudnám... Valaki tud erre valamit?
Ja és kapott egy Bluetooth egeret: Logitech M555b. Elsőre frankó, semmi galiba.
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2105 üzenetére
Nem golyós, hanem lézeres helyett a sima mezei piros ledes.
-
zezoka
őstag
válasz
Rudiaszarvas #2103 üzenetére
Nekem nem kell, hogy lézeres legyen!
Biztos van olcsóbban is.
-
zezoka
őstag
válasz
Rudiaszarvas #2087 üzenetére
Ti kaptatok mútkor!
Mi meg akkor nem! Ja, amúgy a wakelock nekem se fut pár napja. Egyenlőre nincs fagyi, de hát előtte is napokig se volt, aztán egyszer csak rotty.
---
Megrendeltem a helyi számtech boltban bill dokkolót, szerdára itt is lesz, 32k Ft.
Lehet veszek hozzá egy Bluetooth egeret is, persze csak ha műxik (viszem a tablettát, azt kipróbálom). Van ezzel valakinek tapasztalata? Akkor már teljes laptop feeling lenne (csak bluetooth egér érdekel, nem a rádiós-stick-es, mert akkor így dokkoló nélkül is lehet vele nyomatni).
-
zezoka
őstag
Tegnap este 0%-ra merült aksival fogadott a tábla (1 napot nem volt előtte használva). Azt hittem le van fagyva, már nyomtam hosszan a gombot, de attól sem kezdett bootolni... Rádugtam a töltőt, na arra bekapcsolt, és miután belépett, mutatta, hogy 0% az aksi.
Múltkor is így volt, de akkor még elkaptam, és 20%on még be tudtam kapcsolni. A fogyasztási grafikon ilyenkor egy meredek vonalú nyílegyenes vonal. Szóval egyértelműen látszik, h valami megmakkan, és fogyaszt, amíg az aksi bírja. Pedig aktív volt a wake lock.
-
zezoka
őstag
válasz
mazsola77 #2054 üzenetére
Szerintem Androidra tök felesleges a vírusirtó. Úgyh én semmit. Vírusmentes gépekről rakok rá fájlokat, ha rakok egyáltalán. Marketen meg jobb vírusirtók vannak, mitn ami nekem lenne, szóval amiket onnan leszedsz vírusmentes!
Az i betűt hossza nyomva nem dobja fel? (Nem emlékszek h próbáltam volna, ékezet nélkül írok folyamatosan, javít helyettem az automata) Amúgy dokkolós v on-screen billentyűzeten kérdés?
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2033 üzenetére
De teszem azt repülő mód mellett is tud menni a walan, ha bekapcsolom?
PIN: igazad van.
-
zezoka
őstag
válasz
Maci Pofa #2030 üzenetére
Nekem meg megvolt a második fagyás! Tegnap este neteztem rajta, majd bnőmnek valamit mondtam, miközben a képernyő lezárt. Ezután "kinyitni" már nem tudtam, csak gomb hosszan nyomásával bebootoltatni (nemhiszem, h 2 percnél több volt, de lehet, h annyi sem, lezárás meg 1-re van állítva). Visszakapcsoltam a Wakelock-ot...
Lehet valami olyant csinálni, hogy ne csak a mobilnetet kapcsoljam ki, hanem a komplett mobil részét? Tehát mintha nem lenne sim kártya benne? Mert a hálózaton fent van olyankor is, mikor a mobilnet ki van kapcsolva (gondolom, mert az sms megjön). És mivel 30 napig ha nem használom, akkor nem kell fizetni, ezért ha nem használom, a hálón se kell fenn lennie, h ne merítsen már csak az, hogy hálón van. SZóval mintha kivenném a sim-et, csak kivétel nélkül, szoftveresen? Vagy tegyem mindig repülő módba, mikor nem használom? Olynakor wifit se lehet kapcsolni, mert természetesen tiltódik igaz?
Csak azzal meg az a gond, h repülő mód kikapcsolásakor meg PIN kód van...
-
zezoka
őstag
Én tuti nem rakok rá, mert utálom a fóliákat. Telefonomon (aláírásomban levő) is már több mint egy éve nincs fólia, azt még egy karc sincs rajta (pedig zsebben van hordva napi szinten - igaz bőrtokban van zsebben). Ezért jó a GorillaGlass. TF meg nincs is hurcolva nálam.
A fénylő kijelző meg engem sose zavart laptopnál sem! Modernebb a megjelenése a fényes kijelzőnek. De persze tény, h jobban tükröződik, de mint mondtam az nem zavar... Künönbenis, fényerő kérdése!
Lakáson belül ha feltolom a fényerőt (általában Auto-n van), akkor azon ugyan semmi sem tükröződik! Amúgy baromi jól olvasható közvetlenül ha rásüt a nap akkor is.
-
zezoka
őstag
válasz
Rudiaszarvas #2008 üzenetére
Nekem a mostmár épphogy több mint egy hét alatt 1x fagyott csak, újra még nem indult. Láttam volna, mert Pin kódot kér, ugyh én észreveszem azt is. Lehet különbség abban, h mondjuk valamiben újabb, mint a régi motorosoké (hw vagy sw)? Lényeg az h tojok a hibára!
Ugyh nem is kell frissítés.
-
zezoka
őstag
válasz
Rudiaszarvas #2001 üzenetére
Enyém 9.2.2.3, de március 17 a dátuma.
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #2000 üzenetére
Nekem múlt 7 szerda óta ki van kapcsolva a wakelock , és azóta egyszer sem fagyott le. :-) Pedig naponta 2-3x van csak használva, szóval sok a screenoff.
Na meglesem nekem is van-e frissítés.
Szerk.: Jelenleg nem áll rendelkezésre... Szóval 3ghez nincs.
-
zezoka
őstag
Miért kell egyes weboldalakon mindig újra és újra bepipálni az asztali webhely kérését (persze ha bezárom és újra megnyitom a böngészőt, bár lehet nem rögtön, hanem mondjuk egy lezárás után)?
-
zezoka
őstag
Miután semmi sms progit sem találtam (mind csak a telefonnal akart párosodni, hogy onnan szipkázza át, meg azon keresztül küld vagy tabletra nem volt kompatibilis), torrenten találtam egyet, ami működött. Küldtem egy smst telómról, és két helyen jelezte!
Kiderült mégis van rajta gyárilag.
És az a neve, hogy Üzenetek.
Azért hittem azt, h nincs rajta, mert amikor aktiválták tegnap a kártyát, kaptam vagy nemtom hány smst, és azt meg nem találtam sehol (ebben a biz Üzenetek-ben sem, ezért azt hittem ez valami netes üzenetküldő app). De lehet azt meg azért nem találom, mert arra a telóra mentődött, amiről aktiválták.
Na mindegy, lényeg, h megkapom a 80% és 100% elérésekor az smst! Ezen aggódtam, hogy hogy fogok smst kapni, ha nincs hol megnézni.
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #1989 üzenetére
Ennyire nem vagyok kezdő!
Beírtam, sőt, még mikor erre semmi értelmes találatot nem hozott ki, csak theme, csengőhang, skin, language pack, meg még a thöcköm tudja mit, akkor azt is beírtam, h Go Sms Pro, mert erről már hallottam. De még így is csak a fentiek voltak: tizennyolcmillió skin, csengő, téma, nyelvi csomag, maga a fő progi nem volt meg. Aztán miután fél órát lapoztam lefelé, és semmi sms progit nem találtam, csak a fentieket, hát megkérdeztem itt! De sokra még így sem mentem!
Net:
Azt mondtad 5Ft/MB. Akkor számoljunk:
100MB-nál a Telenor 100x5=500Ft, T-mobilnál levonódik az első 500-as, ami 100MB-ig jó. Eddig tehát egyenlő.
250MB-nál Telenornál 250x5=1250Ft, T-mobilnál vonódik 100MB fölött a második 500as, ami 250MB-ig jó, tehát összesen 1000nél járunk. itt már olcsóbb.
1GB-nál Telenornál 1000x5=5000Ft, míg a T-mobilnál vonódik a harmadik 500as 250-et átlépve, ami 1Gigáig jó, tehát 1500nál járunk... Azért ez már nem az elhanyagolható kategória!
Stb.
Elborulásképp már nem is mondom a maxot, ha véletlen elszaladna a ló, valami hiba folytán (pl videó): 10GB-nál a Telenornál 50.000-nél járnál, míg T-mobilnál ez csak 10.000Ft.
-
zezoka
őstag
Tud valaki valami sms progit? Mert vettem Dominó web-et, amiben smsben jön az info, ahogy lépek át a határokat. Nekem viszont nincs semmi, ami smst tudna fogadni.
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #1985 üzenetére
Csak cserébe jobban merül... nálam tegnap du óta ki van kapcsolva.
-
zezoka
őstag
-
-
zezoka
őstag
válasz
matteo_szg #1971 üzenetére
Nekem azóta sem fagyott! :-)
-
zezoka
őstag
Még mindig nem fagyott le!
Este óta éjszaka reggelre az aksi csak 96%-ig esett vissza.
Időjárás jelzőke másnál is pontatlan? Este még mindig 16fokot jelzett, a telefonom meg már csak 9et. Pedig mindkettő accuweatherről szedi.
Aztán: szinkronizálni nem nagyon akar. Hiába nyomtam 1 órára, és este 8 volt, utolsó frissítés meg 5-6 körül volt. Ha meg átállítottam a helyet manuálról automatára, majd vissza, akkor meg lefrissíült, és kevesebbet mutatott. Na mondom majd most reggel. Bekapcsolom a wifit, semmi. Átváltom, visszaváltom, akkor lefrissült magától. Most automatában hagytam a tartózkodási helyet, bár az csak a helyre vonatkozik! -
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #1960 üzenetére
Egyenlőre még nem hekkelek, :-) majd idővel. Telefonomon már nemtom hányadik rom van, de a tablet még új terület.
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #1956 üzenetére
Jaja.
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #1953 üzenetére
Ja, és a már délután óta Ics van , de mégnem indult újra. Mi kell amúgy? Wake lock? Abban valami alvo módos dolog igaz? Egyenlőre nincs fent...
Ebben nem lehet a képernyő bill-re nyilakat bekapcsolni? Htcmnel be lehet. Jól jön mikor belekattint az ember egy javítanró szövegbe, és 1el mellé megy...
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #1953 üzenetére
Nem B80, hanem BBOKA-val kezdődik.
-
zezoka
őstag
Van elérhető frissites! Engedjem neki? Erősen ajánlja... Most 3.2.1 van rajta.
-
zezoka
őstag
De nem tudják melyik városban hol kell feltörni!
TF101G, 16GB, 3G, dokkoló nélkül.
Mivel kafetériából lett igényelve (ezért ez: 3 kofig volt: 16GB, 3G képes Tab, Ipad2 vagy ez), ára januárban volt beárazva, és természetesen a piacinál jóval magasabbra (asszem 185-re)!
Egyenlőre "ingyen" van, csak persze ennyivel kevesebb jutott másra.
Billenytyűzetet veszek majd pár hónap múlva, 32920Ft a helyi kedvenc számtech boltomban.
Meg veszek majd bele Domino web kártyát, az a legjobb számomra (nincs havidíj, és legoclsóbb): 30 napos ciklusokban az első bitnél levon 500at, majd a megadott értéket túllépve még 500at, az ottani határt túllépve még 500at, stb. ha meg 30 napig nincs használva, akkro nem von semmit. (a telefonomon 500Megás előfizus net van, amit még sose léptem túl) Amíg ez nicns, addig marad a wifi hotspot telón. De ahol tartózkodok legtöbbet 3-4 helyen, mindenhol van wlan, szóval nem is kellett volna a 3G, de ha már van...
-
zezoka
őstag
Átvettem a tablet-et, úgyhogy mostmár én is tulaj vagyok!
Már csak ki kell várnom a munkidő végét, mert területre nem lehetett behozni, úgyh kint vár az autóban!
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #1915 üzenetére
A linkelt HD videó már nem is elég?
-
zezoka
őstag
Tyűűű, ez utóbbi videót (a Video 2-t) végignéztem! Hát nem gyengén szétszedi az orosz csóka, közben elmondja mi micsoda (néha kitalálhatóm még oroszból is
).
Ja, és aki akar billentyűzetet látni szétszedve, az nézze meg a végét.
Jók az ilyen videók mankónak, ha az ember házilag akar nekiállni, mert szét még haggyán, meg a csatik se mennek máshova bele, de összrekani!
De az ilyen videókban azt is lehet nézni, mi hogy volt ragasztva, meg mi mi alatt-fölött volt bujtatva.
-
zezoka
őstag
válasz
Rudiaszarvas #1898 üzenetére
De egy vezetékcsere miatt miért álljon be az alaplapcserés, kijelzőcserés, macerás melók közé sorba?
De az tény, h akkor Neked hamar megvolt. Szóval a melós melót is pörgetik ezek szerint!
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #1896 üzenetére
Igen... Általában az olyan dolgokat, amikkel szinte nem kell foglalkozni, azt meg szokták csinálni soron kívül, hogy sorba csak a szétszedősek álljanak... Optikailag is jobb érzés, ha kevesebbet lát az ember, h mennyi vár még rá, mert kiszanálta a gyorsakat...
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #1894 üzenetére
Mondtam én (vagy csak magamban?), h ne küldd el a gépet, vagy sk vegyél másik kábelt, vagy ragaszd meg...
Vagy inkább
Megjöttek a kafetériás számtech cuccok, hétfőtől lehet átvenni! Úgyhogy hétfőn már veszem is át (kedden úgyis 3 napos konferencia Hajdúszoboszlón, úgyhogy oda már jön velem)!
3G, bill nélkül! Úgyhogy azt majd pár hónap múlva (addig gyűjtök, most másra kell) vevő leszek egy új dokkolóra. -
zezoka
őstag
válasz
moki1234 #1852 üzenetére
Amennyire tudom, ha szg.ről játszasz le 3D filemekt, akkor azt pl tesóm (nekem nincs 3D tv-m, neki meg van 3D képes projektora) valami Stereo player nevű cuccal játssza le. Ilyen gondolom nincs Android progiban. Szóval le tudnád játszani valami lejátszóval (mert a 3d filmek is csak úgy mkv-k), de csak a torz két egymás melletti képes nézetben.
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #1844 üzenetére
Mondom én!
CSak hát ez nem boldogít Téged...
-
zezoka
őstag
válasz
moki1234 #1839 üzenetére
Valaki múltkor rakott ide fel egy olyan spéci 1080p-s videót, amit állítólag ez is visz. Érdekes, h a Samu Tab állítólag sokkal jobban boldogul a hd filmekkel ugyanezen (? - legalábbis proci seb, ram, stb) hardverrel.
Amúgy a Tegra chip fizikai korlátai miatt nem szereti a full hd-t (vagy valami ilyesmi rmélik, olvass vissza). Amúgy a bitrátán is múlik, h valamelyikkel elboldogul, valamelyikkel nem. Jellemzően egy hardverigényes mkv kifog rajta, egy ugyanakkora felbontású avi meg nem. Vagy a bitráta, mint mondta, kisebb bitrátával lehet h fut, nagyobbal meg nem. Szóval lényeg: hd film feszegeti a határait a kütüynek (de nem csak ennek).
-
zezoka
őstag
válasz
moki1234 #1837 üzenetére
Nekem még nincs meg, csak két hét múlva kapom meg, de:
A nem 3d-s fullhd filmeket sem játssza le, az 1080p-ket nem viszi, mkv túl sok neki. 720p-t is fentartásokkal kezeli (pedig én is az USB portok, hdmi kimenet, sd kártya, stb miatt választottam a Tab helyett ezt). Szóval érdekes, h ráteszik a hdmi kimenetet, közben meg csak divx-et lehet kiküldeni a tv-re (na jó, 720at viszi talán)! :-)
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #1831 üzenetére
Én lehet hogy hagynám a francba! Legalábbis ezért minek az egész gépet? (Hacsak nem azért, mert azon van a S/N, és valamihez fizikailag társítanikuk kell a hibát)
Ha úgy döntesz nem küldöd vissza, tekerj rá egy-két menet feketet szigszalagot (ha nem túl primitiv számodra a megoldás, otthonra jó az).
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #1765 üzenetére
Vagy nézzen meg egy mai HTC-t amit még a Sense is színesít!
-
zezoka
őstag
Még egy hónap, és én is megkapom a kafetériás gépemet (ami 3G-s lesz, és dokkoló nélküli)!
Addigra már remélem jó lesz, stabil lesz (mert ahogy nap-mint-nap olvasom, van vele bajotok) a frissítés, és kint lesz 3G-hez is!
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #1489 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy csak áramban különbözik, feszültségben nem!
Különben az usb-s töltőfejbe valaki beledug valami más usb kábelt, hogy mást töltsön, akkor abból a más valamiből ki fog jönni az összes füst, és nem fog működni!
Vagy a konektor fejben nem usb csatlakozás van, hanem egyben van a kábellel?
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #1283 üzenetére
Azzal már biztos vinni fogja a fullHD-t!
Amúgy Custom Rommal sem megy szaggatásmentesen a 720p (teszem azt a főzött rom jobban optimalizált, ki van szanálva a felesleg, esetleg emelt procifreki)?
-
zezoka
őstag
Miért, számítógépre kötve usb-n nem jelenik meg adathordozóként mint meghajtó?
-
zezoka
őstag
válasz
zsoltoid #1077 üzenetére
Kinek mi az elég! Én szeretek mindig up-to-date lenni, egy kicsit többet kapni (akár extra dolgok, akár teljesítmény, vagy jobb aksiidő), azt is minél előbb, ettől nem rettent vissza egy kis romcsere-bere. Meg a hivatalos romok, frissítések amúgy is ritkán jönnek, és abbamaradnak idővel! A hack-elgetés meg mindig megy!
De itt ez nemtom mennyire elterjedt, mik a lehetőségek. Mert a telfonomhoz az xda oldalon van kb 30-35 főzött rom, sok kernel, sok radio verzió, és ezek mindig frissülnek, jönnek az újabb verziók, és az ember felteszi, ami épp megtetszik neki (első hszben ott vannak a screenshotok). Ezenkívül az új HTCk felülete előbb utóbb megjelenik főzve (max lebutítva) a régebbiekhez. Ezt nemtom, h Asushoz meddig lesz frissítés, vagy a romfőzők érdeklődésében meddig marad meg.
Beszerezni meg XDA-n van ez is!
-
zezoka
őstag
válasz
betyarr #1074 üzenetére
Ezek szerint a billentyűzetben levő aksi a gyenge pont?
Nekem két laptopom lett aksihibás (egyiknek még az alaplai töltésvezérlője is, szal alaplaphibás lett), és gyanítom amiatt, hogy sokszor volt egyhelyben asztalon, és ilyenkor a laptopból nem szoktam kihúzni a töltőt, viszont a konektorból igen (ne legyen rajta nonstop töltés, még ha már nem is tölt). Aztán mikor bedugom a konnektorba nagy szikra és pattanás szokott lenni (gondolom a töltő kapcsolóüzemű tápja miatt). Arra tippelek, hogy ilyenkor esetleg egy (zavar)impulzus átszaladt a gépre is, és emiatt ment tönkre az aksi (és az alaplap is egyszer). Azóta előbb a konnektorba dugom be, majd a gépbe (mert az utolsót, ahol csak az aksi volt a bibi, cserélték gariban - MSI Wind, de aztán eladtam, és azóta asztali gépem van mert javarészt asztalnál használom - de ezért is kértem Transformert, mert azért sokszor jól jönne, elég ha csak annyi, h kanapéról netezve nem kell asztali gépet kapcsolni).
-
zezoka
őstag
válasz
zsoltoid #1072 üzenetére
OTA gyárilag van rajta, amin van (itt ezek szerint van). Annyi, h főzött romnál nem fog működni. De gyári ROMnál egyszer csak szól, h talált frissítést (általában be van pipálva az aut keresés, és rendszeres időnként ránéz), vagy Te is rá tudsz keresni manuálisan.
Minden verzióval működik, ha gyári a rom rajta! De akkor már csak valszeg az ICS-re, szóval mikor megjelenik. Ez is lehet változó, nekem ázsiai szürke importos telefonom van, arra kb 3 hónappal később (utolsók között) lett frissítés, mint másoknak, akiké mondjuk EU vagy Amcsi verzió van. Már mindenkié mind friss volt, mikor enyém még régi volt! Ezért (is) álltam át főzöttre, mert türelmetlen vagyok!
Nekem offos aláírásos telómon egyszer használtam: értesítési sávban egyszer csak megjelent egy ikon, megnéztem: írta h talált frissítést, és javasolja a wlant. Letöltöttem, feltelepült, újraindult, mindenem megmaradt, semmi nem állítódott, vagy veszett el.
Aztán azóta főzött romokat használok. Azon már nem megy, de értelme sincs, mert újabb (és hamarabb van új) mindig, mint az aktuális hivatalos.
-
zezoka
őstag
Netbookzone oldalról idézve:
ASUS Eee Pad Transformer TF101 3G (TF101-1B160A):
"Kétmagos, 1,0 GHz-es NVIDIA Tegra 2 CPU a kiváló többfeladatossághoz és 1080p videolejátszáshoz" -
zezoka
őstag
Lehet h ezt a videó gondot is megoldja majd az ICS, ha mondjuk jobban kihasználja a hardvert (nemtom h a 3.1 ismeri-e, és használja-e rendesen a kétmagot)? Vagy ha mástnem jobban optimalizálva lesz.
-
zezoka
őstag
Ja, én meg a kafetériába a Tab10.1 helyett akkor a Transformert választottam. A 3G verziót fogják adni, de dokkoló nélkül, azaz első dolgom lesz dokkolót venni. Remélem nem bánom meg, habár kívülről a Tab jön be, minden más tekintetben (bővíthetőség, sw kinézet) a Transformer. És ugye nem külső alapján választunk. Bár gyanítom kívülről se lesz ronda ez sem (Tab is a vékonysága miatt tetszik, meg mert nincs akkora kerete, de csaknem tűnik fel az a pár mm vastagságkülönbség).
De majd csak másjus eleje felé kapjuk meg sajna...
De addigra már legalább tuti lesz ICS! -
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #1016 üzenetére
Ja, a saját baromsága, hogy lock-olja a bootloadert Secure On és Off!
De persze van rá módszer (egyben az rakja fel a CWM recoveryt, de nem rootol - rootolt csak azután lesz , ha rootolt sw megy rá, vagy rootolja az ember a gyárit), meg már azóta legálisan is nyitható.
Ja, elvileg egy root semmi más, csak más jogok! De ha lefrissíti, akkor utánna megint kell root, mert frissülés után megint csak luser jogai lesznek a jusernek.
-
zezoka
őstag
válasz
mgTerminator #1012 üzenetére
Nemhiszem hogy ne lenne vele tisztába, mit jelent...
HTC telefonnál az S-On-ról S-Off-ra áttevés ugrasztja az OTA-t. Rootolni ezutána lehet. Custom ROMra egyértelműen ugrik az OTA.
Volt olyan, aki felrakott egy gyári romot HTC Incredible S-re, unrootot csinált, S-on-ra viszont nem rakta vissza (mert azóta már a HTC is megnyitotta a bootloadert), és gondolta OTA-n frissít. Letöltődött a frissítés, elkezdte felrakni magát, majd újraindítás után belefagyott. Custom rom-ot meg már nem lehetett felrakni rá, mert az unroot-al egy lépésben a Clockworkmod recovery is ugrott, ezáltal az Install zip from sdcard is. Valahogy azonban szerencsére pár nap próbálkozás után sikerült feléleszteni a telót (Goldcard, stb.)
Szóval csak rootolásra elvileg nem kéne hogy ugorjon az OTA, de a frissülés után megint rootolnod kell (az új verziószámnak megfelelő módszerrel), mert ugye frissülés után gyári jogai lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest