- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agro
senior tag
válasz
Rakohammas #140 üzenetére
x86/64 nem fogja tudni akku időben felvenni a versenyt sajnos :S Ha fontosabb a kompaktság, készenlét és akkuidő. Akkor egyértelműen prime. Ha fontos a win7 és annak előnyei akkor netbook, de ebben az esetben le kell mondanod arról az előnyről, hogy 16 órán ét rendelkezésedre áll egyetlen feltöltéssel
-
Agro
senior tag
válasz
Rickazoid #138 üzenetére
Én értem mire céloz. A megjelenés pillanatában "méregdrága" volt az iPad is mégis jobb értékelést kapott ár/értékre. Most megjelent a Prime (dokkolóval ami tartalmaz üzemidő növelést, teljes billentyűzetet, touchpadot, usb csatlakozó, hdmi kimenetet, sd olvasót) sokkal de sokkal nagyobb kínálattal. ICS-el még bivajabb lesz a gép. Nekem is sok érte a 190k de ár/érték arány tekintetében még mindig jobb vétel mint a pad. Az iPad viszont megjelenésekor a többi apple termékhez képest valóban jobb ár/értékben mozgott, de ha a mostani árát nézzük a Padnek még akkor is százszor jobban megéri a Prime.
Amikor a pad megjelent akkor azért kaphatott ilyen jó értékelést mert nem nagyon volt mihez hasonlítani. Szerintem ha a mostanában megjelent csúcskategóriás tabokat nézzük (ami véleményem szerint egyedül a Prime jelenleg) akkor szerintem is megérdemelt volna legalább olyan értékelést mint az iPad már csak a dokkolós kialakítás miatt is. Ha lenne forgalomban sima 32 gigás dokkoló nélkül akkor az kb 160k körül rohangál még ez az ár is messze a legjobb ajánlat.
Bár én nagyon elfogult vagyok, mert beleszerettem a Primeba
-
Agro
senior tag
válasz
Rickazoid #104 üzenetére
Érthető és logikus az eszmefuttatásod, teljesen egyet értek vele, de még fogalmunk sincs arról, hogy az MS platformja milyen irányba halad, hol fog kikötni és mikor. Lehet addigra az android is felveszi a kesztyűt. Kitudja milyen irodai alkalmazásokat fejlesztenek addigra androidra. Jelen pillanatban és szerintem fél év múlva is jobb választás lesz egy android táblára mint a windows. Azt nem tudhatjuk mi lesz 1-2 év múlva.
-
Agro
senior tag
Az ötlet jó nekem is bejönne ilyen formában, de mivel teljesen más az architektúra lehetetlen megoldani. Arról nem is beszélve, hogy x86/64 megzabálná az akksidat 4 óra alatt... Én azt díjaznám a leginkább, ha egy pár év múlva a mobilos és pc/laptop gyártási technológia valahol összefutna és egy vonalon menne tovább ezzel kiküszöbölni ezt a hatalmas rétegződést és inkompatibilitást. Sajnos szerintem erre se lesz példa, mert a gyártóknak nem az a célja, hogy nekünk jó legyen.
-
Agro
senior tag
Motorola xoomnál láttam videót, hogy kezelt külső modemet (típusra nem emlékszem) azon is honeycomb volt. Ez a kérdés engem is érdekel pl huawei K3570 modemet lekezel e. Hotspottal most is megtudnám oldani a netkapcsolatot, de feleslegesen nem szeretnék 2 eszközt is meríteni, ha van külön mobilnetem.
-
Agro
senior tag
ez is csak attól függ, hogy mi a munkád. Excel/word/prezi készíthető rajta, jegyzetelni lehet, e-mailezni lehet. Olyan embernek aki csak ilyen és ehhez hasonló alkalmazásokat használ annak egy tablet is használható munkára. Remote desktop alkalmazással akár terminálra is fellogolhatsz amin már a játékok kivételével minden egyéb windowsos alkalmazás is futtatható. Ha nagyon akarja az ember monitorra is kikötheti vezetékes egérrel vagy bluetoothos egérrel is használható. Sok dolgot már egy nyamvadt 3,7 colos android 2.3-as telefonnal is megtudtam oldani munka címszó alatt amikor gyorsan helyben kelett cselednem. Bár ez a 190k-s ár elég sok, ha csak munkára akrja használni az ember.
Tehát simán kitudja váltani egy bizonyos réteg szükségleteit, de erre alkalmas már egy olcsóbb tablet is akár egy Acer iconia amit akár már 120k-ért is megkapsz. Ha programozó/tervező vagy akkor meg a netbook sem elég oda mindenképp egy izmosabb laptop kell. Szerintem netbook helyett simán használható egy tablet akár munkára akár szórakozásra.
-
Agro
senior tag
Arról senkinek nincs információja, hogy dokkoló nélkül mennyi a 32 gigás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Temu
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest