- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabferi
tag
válasz
Ashenvale86 #279 üzenetére
Hali,
Én két hónapja vettem az iPon-ban egy refurbishedet a hozzávaló billentyűzettel.
Nem tudom mi a refurbished benne, mert egy tökéletesen új, teljesen karcmentes, haználatnak a legkisebb nyomát nem mutató cuccot kaptam. Olyan szinten volt új, hogy még a kibontás utáni új "szag" is megvolt (tudod, aza műanyag illat ami a műszaki cuccokkal jár). Szoftveresen is teljesen új volt, elindítás után szépen végigvezetett a beállításokon, láthatóan teljesen originál volt.
Maximálisan meg vagyok elégedve, azóta is jól szolgálja a családot, nekem külön öröm hogy olyan tabletem van amihez alapból van tutkó kis touchpados billentyűzet, a teljesítménye pedig tökéletes: ami játékot kipróbáltam rajta az pöpecül futott.
60 egynéhány ezerért szerintem tökéletes vétel.
-
supertrezi
aktív tag
válasz
Ashenvale86 #279 üzenetére
Ahogy olvasom, ez kb. azt jelenti, hogy vagy használt, elromlott készüléket újítottak fel, vagy csomagoláshibás termékről van szó. Viszont van rá 1 év ASUS-garancia, szóval szerintem nem para.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest