- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabferi
tag
válasz
Ashenvale86 #279 üzenetére
Hali,
Én két hónapja vettem az iPon-ban egy refurbishedet a hozzávaló billentyűzettel.
Nem tudom mi a refurbished benne, mert egy tökéletesen új, teljesen karcmentes, haználatnak a legkisebb nyomát nem mutató cuccot kaptam. Olyan szinten volt új, hogy még a kibontás utáni új "szag" is megvolt (tudod, aza műanyag illat ami a műszaki cuccokkal jár). Szoftveresen is teljesen új volt, elindítás után szépen végigvezetett a beállításokon, láthatóan teljesen originál volt.
Maximálisan meg vagyok elégedve, azóta is jól szolgálja a családot, nekem külön öröm hogy olyan tabletem van amihez alapból van tutkó kis touchpados billentyűzet, a teljesítménye pedig tökéletes: ami játékot kipróbáltam rajta az pöpecül futott.
60 egynéhány ezerért szerintem tökéletes vétel.
-
supertrezi
aktív tag
válasz
Ashenvale86 #279 üzenetére
Ahogy olvasom, ez kb. azt jelenti, hogy vagy használt, elromlott készüléket újítottak fel, vagy csomagoláshibás termékről van szó. Viszont van rá 1 év ASUS-garancia, szóval szerintem nem para.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest