Új hozzászólás Aktív témák
-
A felbomtásról: egy ideig párhuzamosan használtam a T100-at és egy azonos méretű és felépítésű Mediont FHD felbontással.
Azt kell, hogy mondjam, ezen a kijelzőméreten a T100 800 soros felbontása sokkal jobban használható volt, mint az 1080. Normál használati távolságból a 800 sem szőrös, viszont még elfogadhatóak a Windows elemei.
Én kifejezetten örülök annak, hogy az új T100-assal az ASUS nem ment bele a jelenleg folyó tök értelmetlen pixelháborúba.MaCS
-
Chrys_
addikt
Kijelzővel kapcsolatban egyetértek veled. Régen vettem egy Acer A510 tabletet hasonló felbontással jukebox használatára egy médialejátszóhoz, gondoltam nem kell az A710 fullHD verzió ekkora mérethez. Nagyot tévedtem, a felbontás hiánya főleg az apró betűs szövegeknél okoz problémát.
-
Polllen
félisten
2 tévedésre szeretném felhívni a figyelmed.
Az előző generációs atomok is 64-bitesek és a 32-bites oprendszer összesen 4GB ram-t képes megcímezni alapértelmezetten. A 3GB onnan jöhet, hogy 32-bites rendszer esetén ha 1 GB-s dVGA-t használsz, akkor a rendszer már csak 3GB-t tud mellé megcímezni. De itt nincs dVGA.
Egyébként azért 32-bites oprendszerrel szállították őket, mert amikor elkészültek az első tabok még nem volt csak 32-bites firmware hozzájuk, így 64-bites oprendszert nem tudtak rajta elindítani, hiába kezelné a CPU. Azóta ez elkészült, de nem tudom, hány gyártó adott ki frissített firmware-t, hogy 64-bites oprendszert is lehessen a gépekre tenni.Emellett még fontos megemlíteni, hogy a Bay Trail platform több típusa csak 1 vagy 2 GB RAM-t tud kezelni. Ilyenre tervezték őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest