Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
FYI, tegnap kiszedtem 6gb ramot az otthoni gépből. Nem használtuk túl, az otthoni gépen abszolút átlaguser vagyok, vagy még az sem, annyi, hogy asszony is használja, tehát két böngésző van megnyitva (pontosabban a chrome kétszer).
Hát, ha valakinek ez a sebesség az gördülékeny és szalad, akkor egészségére. Nekem az, hogy ~40mp váltani a két böngésző között az annyira nem gördülékeny, de rendben, biztos van olyan, akinek elég.De, meggyőzhető vagyok. Ha valaki mutat nekem egy olyat, hogy:
2gb ramos gépen
- fut, és aktívan frissít a win
- fut egy virusirtó (nem kell keressen, csak legyen ott a háttérben, mint általában)
- meg van nyitva egy böngésző 4-5-6-x tabbal, amiből egy youtube 720p
- meg van nyitva mondjuk egy spotifyA teszt: a böngésző tálcán figyel mondjuk 2 órán át
Az aktív ablak a spotify meg a skype. A sopotify-on megy a zene. Winupdate fut és frissít.
Bejön egy hívás skype-on, erre leállítja a zenét spotify-on, felveszi a hívást skype-on, aztán miközben megy a hívás, megnyitja a böngészőt, bezárja a youtube-ot, megnyit egy új oldalt, google->keresés->csillámfaszláma->első találatra klikk.
Namost, ha ez megy seek-elés nélkül, gördülékenyen, akkor elhiszem.
Ha nem, akkor továbbra is azt mondom, hogy hagyjuk inkább...Amit aláírok: egy ssd valószínűleg rengeteget javít a helyzeten, kérdés mennyire tesz neki jót a folyamatos írás (lapozófile).
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest