- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
Mint már írtam, sokáig úgy volt hogy ilyet veszek, elméletben megfelelő lett volna, de miután kipróbáltam élesben is, rájöttem hogy nem nekem való, az igényeimet nem elégíti ki. Csupán leírtam, ha netalán valaki hasonló felhasználási területre szeretne venni ilyet, mindenféleképpen próbálja ki előbb. Direkt Off topic-ba raktam, nem tudom miért kell ezen kiakadni... -.-
-
RangerFox
veterán
Sokat gondolkodtam azon hogy megvegyem-e ezt a gépet.. De túl kicsinek és gyengének (hardverileg) láttam, a tablet funkció meg nem hiányzott, így vettem egy Acer E5 Notebook-ot. Időtállóbb és használhatóbb mint ez. Egyedül a jó akksi és az Office fog hiányozni...
-
RangerFox
veterán
Warcraft 3 és a WoW Cataclysm megy rajta valahogy? Vagy nagyon erős játékok? Gépigény szerint mennie kéne, de azért megkérdezem itt is..
-
RangerFox
veterán
Most egy kicsit megijesztettetek ezzel. Infó szakra megyek, direkt azért néztem ki ezt a gépet, hogy ne kínlódjak a Win8-cal meg az Office-al. Bár én még mindig azt mondom hogy 110-120k-ért nem kapni ennél sokkal jobbat, főleg akkor ha fontos a hordozhatóság..
-
RangerFox
veterán
Sziasztok! Elolvastam az első 400 hsz-t, az első benyomások végett. Eddig egy Acer netbook-ot használtam, de már elég ramaty a billentyűzete, valamint a telepet is cserélni kéne. Nem lehet már rajta rendesen dolgozni, megérett a cserére. Egy ilyen gépet néztem ki utódjául, 64Gb verzió+ 16Gb SD. Viszont lenne néhány kérdésem a géppel kapcsolatban.
- Az első bekapcsoláskor szükséges internetkapcsolat?
- A frissítések kb. hány Gb-ot használnak fel?
- Valaki tudna küldeni egy listát arról, hogy milyen USB-s Modemekkel kompatibilis a gép?
Sokat gépelnék rajta, napi szinten használnám az Office-t, ezen felül böngészésre és alapfokú programozásra és szerkesztésre használnám. Ha valaki tudna olyan gépet mondani, amire fel van telepítve a teljes Office, a Win 8.1 és ennél jobb teljesítményű gép, max 120k-ért, az szóljon. Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest