- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
Atlantisz48 #241 üzenetére
Sőt kábelen gigabit közeli sebességgel olvasott, egyértelműen a wifi a korlátozó tényező és nem az usb.
-
woodworm
veterán
válasz
Atlantisz48 #235 üzenetére
Kevés tv látja az smb megosztásokat.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #230 üzenetére
Merlin alatt nem erősebb a wifi, ő a gyári ezen részét nem piszkálja már.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #228 üzenetére
Ezt a részét én nem tudom pontosan igazolni, mert én a gyári szoftvert használom egy NAS-al.
Mindenesetre érdemes utána olvasni a Merlin fórumán a hibákkal kapcsolatban, illetve hogy mit és hogyan kell csinálni ennél a ruternél, mivel szoftverileg kissé másabb mint pl. az RT-AC68U.
-
tom_tol
addikt
válasz
Atlantisz48 #224 üzenetére
Van valami gond a gyárival? Nálam remekül működik.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Atlantisz48 #224 üzenetére
Ha alternatív szoftverben gondolkodsz akkor CSAK a Merlin az ajánlott, mint írtad erre Tomato nincs, DD-WRT még létezne, de nem ajánlott, mert hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest