Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
válasz
IamMenyus
üzenetére
Azért kiváncsi lennék hogy hányan nyomják kompetitiv FPS módban.
Egyébként még valami nem értek: nézzünk egy lassú monitort, 10-12 ms válaszidővel. Adjunk hozzá még 10-12ms-ot egyéb nyalánkságokra (jelfeldolgozás pl), így kapunk mondjuk 25ms késleltetést.
Ez a másodperc 40-ed része (az én több éves, egyáltalán nem gamer DELL U2311-em szintje, kb). Egy gyors gamer monitor tudjon mondjuk 5ms teljes késleltetést (merthogy jelfeldolgozás ott is van, meg nem csak g2g értéket nézünk)...a különbség tehát kb 20 ms, ami két századmásodperc, vagy ha úgy tetzuik a másodperc 50-ed része. Ennyi a nyereség. Én egyszerűen nem tudom elképzelni hogy valaki ezt egyáltalán észreveszi, azt meg végképp nem hogy meghatároző előnyként tudja kihasználni.Nem lehet hogy valami más lesz ott a háttérben, amiért ezek a monitorok jobbak az általad említett kompetitiv FPS célokra?
Új hozzászólás Aktív témák
- BenQ ScreenBar Halo
- 12" Monitor akár Microsoft Teams / Zoom beszélgetésekhez - HP Center of Room Control TPC-I032-CRC -
- WaveShare 4.3inch Capacitive Touch Screen LCD, 800 480, HDMI, IPS, Various Devices & Systems Support
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest