- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaJózsi
aktív tag
Hello!
Az miért van, hogy a legújabb AMP r11-en nem működik normálisan a skin selector? Vagyis nem lehet megváltoztatni a bőrt, mert nem kínál fel lehetőségeket, csak az alapétrelmezettet. Már próbáltam frissíteni, törölni és újra föltelepíteni, de nem hozott eredményt.... -
HaJózsi
aktív tag
Sziasztok!
Egy O!Play HDP-R1-em van, AMP r10-zel használom. Minden tök szép és jó lenne, ha nem fagyna le állandóan a gép. Körülbelül 5 percenként lehal a cucc, ami nagyon zavaró, csak a tápkábel kihúzás segít. Szerencsére a filmnézést nem érinti, ahogy tapasztaltam, inkább a moservices használata közben történik meg.
Tudnátok adni valami tippet vagy megoldást a problémára? -
HaJózsi
aktív tag
válasz
bladegery #4122 üzenetére
Megpróbáltam újratelepíteni ugyanezt az amp r9 rendszert, de megint csak a piros asus feliratot kaptam. Utána megpróbáltam a gyári 1.41-es rendszert, az kiírja, hogy telepít (amúgy ott is furcsán vibrál a kép, meg nem is kék a háttér...), de nem történek a telepítés végeztével semmi. Már nem tudom, hogy mit csináljak, légyszíves segítsetek! Köszönöm.
-
HaJózsi
aktív tag
Sziasztok!
A médialejátszómra telepítettem az amp r9 rendszert (hd2 GUI skin blue), majd felraktam az IconBIT féle 'bőrt'. Pár napig működött is rendesen, de egyik nap egy piros hátterű ASUS lógó fogadott, utána se kép se hang. Újraraktam hard resettel, de másnap megint ugyanez volt a baj (este még tudtam filmet nézni).
Mit rontottam el? Mit csináljak, hogy elkerüljem ezt a hibát?
Ha mások már kérdezték, akkor bocsánat.... -
HaJózsi
aktív tag
Lenne még egy kérdésem.
Letöltöttem az O!play moServices Manager 0.22-t, de mikor elindítom ezt írja ki:
Unable to write to C:/Program files (x86)/......./OPlaySM.ini.Gondolotam, hiányzik ez az ini. fájl. Leelenőriztem és tényleg nem találtam meg a program mappájában.
Elindul a program, rányomok a Read from player-re és még egy hiba:
Cannot create file "C:/Program files (x86)/......./temp/mos_packages". A rendszer nem találja a megadott elérési utat.
Ezután csak kiírja, hogy Wait és kész.Win7 64 bit van fent a gépen.
Köszönöm. -
HaJózsi
aktív tag
Hello!
Feltelepítettem a HDP-R1 lejátszómra az AMP (r9) rendszert.
Böngészőben a lejátszó IP címének beírása után elkezdtem beállítgatni a dolgokat, telepítettem azokat a modulokat és patch-eket amik nekem tetszettek. Viszont annyira belejöttem, hogy egy jelszót is beállítottam...Amikor újra használni akartam a böngészőben ezt a 'vezérlő cuccot' (nem tudom mi a neve) kéri a jelszót és a felhasználónevet. Elképzelésem sincs, mi lehet a felhasználónév.
Tudnátok segíteni? Van valami általános felhasználónév, vagy valahogy vissza lehet állítani?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest