- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tejeskifly
aktív tag
Egy problémát kellene segíteni megoldani
A probléma a következő:
Gépről szeretnék a nappaliban zenét hallgatni, de a gép nincs a nappaliban
Alapesetben ez egyszerű lenne ugye, mert egy wild media szerver ezt meg is oldotta. De megvan rá az esély, hogy mondjuk soundcloudról, vagy youtube-ról megy a zene. Erre van valami lehetőség, hogy live-ban lejátsza a doboz, azt ami éppen a gépen szól?
Pl shoutcast rádióval megtudom oldani ennek a streamelését. Amit kapok mediafile-t ebben az esetben (m3u ha jólemlékszem), megtudja nyitni az eszköz? SAjnos most épp nem tudom ezt kipróbálni, mert nem vagyok a lejátszó közelében.
-
tejeskifly
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #3820 üzenetére
érdemes megnézni. A különböző skinek mintha teljesen más romok lennének. pohd-val pl r3-on nem megy a wifi, csak ha bedug az ember valamit az usb csatiba. hd2-vel megy gond nélkül....
-
tejeskifly
aktív tag
válasz
kisgyerek85 #3798 üzenetére
Hát elvileg nincs kezelőfelület
Próbálgatni lehet, de kép nem lesz
(hacsaknem a gyári r1/r3 felületet takarja, de ha jólemlékszem nem) -
tejeskifly
aktív tag
válasz
olizatriznyá #3784 üzenetére
Amit linkeltem az megy mindenféle pendrive és hasonló nélkül, az r8-pohd-nak kell a pendrive. A HD2 skin-es működik teljesen jól.
-
tejeskifly
aktív tag
válasz
olizatriznyá #3781 üzenetére
frissíts fw-t, vagy a legfrisebb gyárit tedd fel (az 1.29P kell nem a N), vagy pedig én EZT használom. (pohd verzióval csak akkor megy a wifi, ha be van dugva valami pendrive vagy hasonló az usb-be)
Telepítés nagyon egyszerű, fogod, usbre femásolod a kibontott img filet, kihúzod a lejátszót, pendrive bedug, mayt reset gombot menyomod, és úgy dugod be.
Ha a második megoldást választod, akkor aszem a cuccod bootcode-jának nem szabad, hogy 17-esnél régebbi legyen. Frissíteni EZZEL tudod. (ugyanúgy usb-re fel, majd vagy menüből frissítést nyomsz, vagy a resetgombos kihúzós cucc)
-
tejeskifly
aktív tag
válasz
olizatriznyá #3777 üzenetére
én 720p-t nézek wifin vele. 1080p-t nem is próbáltam, leginkább azért nem mert media szerver csak 160gb-s. 1080p és 720p közt pedig én személy szerint annyira nem vettem észre hatalmas különbséget, így elég volt ez is. Szép is, és hely is marad
-
tejeskifly
aktív tag
btw tud valaki valami jó fw-t, ami működik rendesen r3-on?
-
tejeskifly
aktív tag
Sziasztok, amp-r8_pohd fw-t szeretném feltenni op!ay RM3 air lejátszómra. Viszont nem akar wifi-hez csatalakozni. Valakinek van valami ötlete mi lehet a gond?
-
tejeskifly
aktív tag
Nos R3 tulaj lettem, otthon vár a cucc, még nem tudtam kipróbálni...
-
tejeskifly
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne, azokhoz akik r1 vagy r3 készülékkel rendelkeznek, és HD2 fw van a készülékükön, hogy mennyivel tudnak torrentröl tölteni, annélkül hogy kifaggyon a cucc.
-
tejeskifly
aktív tag
Üdv!
Mostanában tervezek venni egy o'play r3-as kütyüt.
Wifivel használnám, és a routeremre rádugott hdd lenne megosztva.
A kérdésem, hogy érdemes-e feltenni custom fw-t?
Ha igen akkor a HD2 fw-t?
A másik kérdésem, a router fw-t is módosítanom kell, ha szeretném hogy dnla lejátszó legyen, ezt ha nem szükséges nem tenném meg.
Szóval le tudom majd játszani a filmeket úgy is, hogy csak meg vannak osztva a hálózaton?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AliExpress tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Le Mans Ultimate
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Milyen okostelefont vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest