- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
Én köszönöm, hogy megosztottad velünk. Le is cseréltem az összefoglalóban lévő hivatkozást erre a linkre.
Hogy őszinte legyek, nem néztem még utána az mksquashfs kapcsolók szerepének. Ha jól emlékszem én az MPEG4-Players Fórumról gyűjtöttem be ezeket az infókat. Mivel nálam ez működött, nem változtattam rajta.
Azt biztos észrevetted, hogy a menüben minden le van fordítva, viszont a párbeszéd ablakoknál vannak még hiányosságok. Esetleg nem lenne kedved tovább fordítani?
-
gojko.m
senior tag
Ha a vrtn.tar-ban található fájlokat szeretnéd buherálni, akkor egy kicsit több infóra lesz szükséged.
Ugyanis a .tar csomagban van egy bin.squash nevű fájl. Ebben a bin.squash fájlban találhatók a nyelvi fájlok, amikből az egyiket le kellene cserélni magyarra, aztán újra csomagolni a bin.squash fájlt.
A bin.squash ki- és becsomagolása parancssoros programokkal oldható meg. Én erre a
squashfs_tools-3.0-i686-cygwin.tar.gz-ben található programokat használtam [link].A kicsomagolás az unsquashfs paranccsal történik:
unsquashfs bin.squash
A nyelvi fájlokat (.str) a squashfs-root\Resource\ mappában találod.
Becsomagolás mksquashfs paranccsal:
mksquashfs squashfs-root bin.squash -noappend -all-root
-
gojko.m
senior tag
A lejátszón az usr/local/bin/Resource/ mappában találhatók .str kiterjesztéssel a nyelvi fájlok (pl. ENGLISH.str az angol). Sajnos ez a mappa tartalom csak olvasható, ezért az itt található fájlokat nem lehet lecserélni. Így a magyarítást sem megoldható egyszerű felülírással, fájlcserével.
Az amúgy online frissítéssel települő vrtn.tar fájlt kellene átszerkeszteni, ebbe lehet belerakni a magyarítást. Aztán az újraszerkesztett vrtn.tar már offline módszerrel telepíthető a lejátszóra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest