- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
Valószínűleg mégis a kapcsolódás módja okozhatja a problémát. Úgy látom, hogy UPNP-n keresztül játszod le a filmeket, ellenben én Network-ön keresztül. Úgy tudom az UPNP stream jellegű kapcsolat, míg amit én használok az fájlböngészés jellegű. Gyanítom, hogy ebből adódik az eltérő viselkedés thumbnail nézetben.
-
gojko.m
senior tag
Szia!
Elég fura, hogy nem működik a thumbnails. Lefagyás problémám már volt bizonyos képekkel, de az általad leírtakat még nem tapasztaltam. Ha a mappában van kép (esetleg képek), akkor a sárga mappa ikon helyett az jelenik meg mind Thumbnails, mind Preview módban. NAS-nak nem hinném, hogy köze van hozzá. Nálam van előnézeti kép a számítógépemen lévő anyagnál is (hálózaton keresztül), és a külső HDD-nél is (USB-n keresztül).
Talán azt lehetne megnézni, hogy milyen méretű és kiterjesztésű képekről van szó (bár szerintem, amit a lejátszó megjelenít, az thumbnails képnek is jó). Én általában 1080 képpont szélességű .jpg képeket használok, amit mappába másolás előtt az IrfanView képkezelő programmal méretezek át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Drón topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest