Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorbesz
tag
válasz
Monochrome
üzenetére
nagyon ertekes infokat oszottatok itt meg. leirom a gondom
mxplayer: a file listaban 2x jelenik meg a movies mappa, es minden mas. hiaba allitom be hogy csak a local moviest scannelje, mintha el se mentene, illetve kilep a filmbol ~20 perc utan. ha leszedem az ARMv7 kodeket, akkor HW+ban csak csikok lattszodnak, mint amikor CRC-s a film. bar lehet le is mondok rola, amikor eloszor meglattam milyen csunyan feltolja a brightnesst a HW playback minden lejatszoval, azt hittem a kijelzo ilyen, de nagyon megkonnyebbultem hogy csak a kodek csinalja. van erre (is) vmi megoldas? illeve melyik lebego appal/widgettel tudod megnezni hogy film lejatszas kozben mennyire megy a CPU/GPU? koszonom 
(#235) moli.hu
valoban jobban szaggatnak a jatekok Nexuson? habar korabban azt irtam nem kell nekem Tegra, most azert ugy erzem megneznem hogy azok a gamek amik most fenn vannak, jobban mennek-e (DH4, Asphalt8...). Belefert volna ebbe a gepbe egy 544MP3
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- HBO Max
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- BestBuy topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jövedelem
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mxplayer: a file listaban 2x jelenik meg a movies mappa, es minden mas. hiaba allitom be hogy csak a local moviest scannelje, mintha el se mentene, illetve kilep a filmbol ~20 perc utan. ha leszedem az ARMv7 kodeket, akkor HW+ban csak csikok lattszodnak, mint amikor CRC-s a film. bar lehet le is mondok rola, amikor eloszor meglattam milyen csunyan feltolja a brightnesst a HW playback minden lejatszoval, azt hittem a kijelzo ilyen, de nagyon megkonnyebbultem hogy csak a kodek csinalja. van erre (is) vmi megoldas? illeve melyik lebego appal/widgettel tudod megnezni hogy film lejatszas kozben mennyire megy a CPU/GPU? koszonom