Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
válasz
tpeti78
üzenetére
Ez egy nagy határ szar lesz. Az intel procit nem is támogatja teljes mértékben az android. Lehet majd szopni vele. A lényeg viszont, hogy ha már frissítenek, legalább tettek volna bele több ramot. Gondolom, tudják, hogy az intel procival szopás lesz, így nem pazarolnak bele többet... De még ennyit se ér az egész, amit ide leírtam, inkább más téma:
Délután lefeküdtem aludni kicsit. Előtte betoltam 2 palacsintát. Azt álmodtam, hogy leejtettem a tabot, és berepedt a képernyője... Majdnem elsírtam magam álmomban. Az egyetlen jó az álomban, hogy a transcover sokat csillapított az esésen...
Tanulság: Ne egyetek palacsintát lefekvés előtt, mert rosszat fogtok álmodni... 
Ui.: Részemről a tab átment hétköznapi "Imádlak" eszközbe. Filmet nézek, netezek, játszok, semmi extra bújás... Belaktam, megszoktam szeretem...
-
umfrider
senior tag
válasz
tpeti78
üzenetére
Ez komoly? ( nagyot akartak fingani, de besz@rtak kategória )
Semmit nem cseréltek benne csak a procit és a chipset-et? A kijelző középkategória, a RAM maradt 1 GB. Én ezt nem értem. Gondolom a kamera az megint siralmas lesz.
Minek dobnak ki egy ilyen koncepciót, ami csak egy parasztnyival lett jobb? Hülyék ezek( a kijelzővel még nem is lenne gubanc, de egy ilyen processzorhoz dukál a 2 GB RAM, különben nem megfelelő a kihasználtsága. Szvsz jobban jártak volna olyannal, ami kifejezetten mobil eszközökhöz gyárt hardvert )
-
Levente75
aktív tag
válasz
tpeti78
üzenetére
Inkább raktak volna az előlapra két hangszórót. Azért ettől nem rosálja össze magát senki ami specifikációk le vannak írva...... Így is jó ez a masina ahogy van. Neon zöld hátlappal se köpte még le nekem senki inkább érdeklődve kérték el...... ennyi az ócska firkászokról....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tanulság: Ne egyetek palacsintát lefekvés előtt, mert rosszat fogtok álmodni... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)