Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomcsipesz
csendes tag
Sziasztok!
Írtam korábban, hogy beadtam 12-én a Cordon Electonics Kft-hez a memopadomat garis szervízbe, mert nem működött rendesen a jackdugó (csak a baloldali fülhallgatón jött ki hang, a jobb oldalin nem). Ma érdeklődtem náluk (kitartónak kell lenni, többször csörgetni őket
), kiderült, hogy az alaplapot kell kicserélni, mert másképp nem tudják megoldani.
Úgyhogy arról tájékoztattak, hogy jövő héten kapják meg az új alaplapot (remélem), és amint megvan, szólnak. Már nagyon várom -
Atomcsipesz
csendes tag
Írtam, hogy leadtam a szervízbe a memopadomat. A szervíz neve Cordon Electronics, újpesten vannak. Találkozott bárki közülletek a céggel? Ha igen, mik a tapasztalatok?
-
Atomcsipesz
csendes tag
Köszönöm a válaszokat
, dugtam én tövig is
, meg nem tövig is. Egyetlen pozicióban működött csak mind a két hangszórója a fülesnek, éspedig úgy, ha kb csak középig nyomtam be.
Úgyhogy tegnap írtam az ASUS-nak, ma reggel bevittem szervízközpontba, csinálják meg gariba.
Kiváncsi vagyok, meddig tart nekik. -
Atomcsipesz
csendes tag
Szerintetek időben melyik megoldás a gyorsabb?
-
Atomcsipesz
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy ha fülhalgatón hallgatók zenét, nézek filmet hazafelé a buszon, akkor csak a baloldali szól, a jobb oldal nem működik. Kipróbáltam otthon más fülhallgatókkal is, ugyanezt csinálja. A fülhallgatók is jók, más eszközzel ki lettek próbálva.
A kérdésem az lenne, hogy:1. vigyem vissza oda, ahol vettem (extreme digital), vagy
2. az ASUS honlapján keresztül intézzem a garanciás javítást ???Ja, és rootolt a készülék, emerzee leírása alapján rootoltam.
-
Atomcsipesz
csendes tag
Ja, és tudnátok esetleg egy jó zenelejátszó appot esetleg (jöhet privátban, akár ncore is lehet).
-
Atomcsipesz
csendes tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy 7-es memopadom, használom könyvolvasásra, játékra (gyerek), filmnézésre. Az utobbi néhány hétben azt vettem észre, hogy ha rádugom a fülest a buszon (vagy bárhol máshol), hogy ne zavarjam a többieket, olyan, mintha csak a baloldali szólna.
Kipróbáltam másik két fülhallgatóval is, azokkal is ezt csinálja. Kipróbáltam a fülhallgatókat máshol, teljesen jók.
Küldjem szervízbe (extreme digitalnal rendeltem), vagy lehet másképpen is javítani (otthon esetleg)? -
Atomcsipesz
csendes tag
Mindenre megoldás az e-bay, nézzetek körül, tele van tokokkal, fóliákkal, mindennel. Kivárod a 2-3 hetet, és megkapod "fillérekért". Nézzetek vissza néhány napot itt a forumszólások között, sokan tettek fel linket is.
-
Atomcsipesz
csendes tag
válasz
emerzee #1610 üzenetére
Köszi szépen, jó cikk (bár ez általánosságban ír a gps működéséről). Személy szerint arra lennék kiváncsi, hogy hogyan tudom a MemoPad Hd7 Navigációját használni mobilnet és wifi nélkül, offline módon. Visszaolvastam itt a forumon, próbálkoztam a leírtakkal, de nem sikerült.
Még nagyon kezdő vagyok GPS témában, ezért a legjobban annak örülnék, ha érthetően (mindenféle rövidítések nélkül) valaki leírná lépésről lépésre, hogy hogyan tudom mozgásra ösztökélni a tableten alapból feltelepített gps-t. -
Atomcsipesz
csendes tag
Tud valaki arról, hogy az ASUS MeMoPad Hd 7 is megkapná esetleg a KitKat-ot?
-
Atomcsipesz
csendes tag
Elnézést a "warez" miatt, nem volt szándékos.
A kérésem továbbra is az lenne, hogy tudna-e valaki segíteni memóriakártya particionálásban, úgy, hogy ne vesszenek el a most rajta lévő adatok. -
Atomcsipesz
csendes tag
[moderálva]
A másik kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom megcsinálni a memóriakártya particionálását anélkül, hogy a rajta lévő adatok sérüljenek (32 gb-s, foglalt kb 20 gb).
Tilos a warez!
[ Módosította: Qru ]
-
Atomcsipesz
csendes tag
Sziasztok!
Rootoltam a készüléket, és azt szeretném megkérdezni, hogy milyen programmal tudom a korábban át nem helyezhető dolgokat a tabletről a memóriakártyára áttenni.
Próbáltam az App2Sd-vel, de nem volt különbség a root elötti és utáni lehetőségek között. -
Atomcsipesz
csendes tag
Nemrég vettem egy memopad 7-t, és érdeklődnék, hogy hogyan tudok pc-ről fájlokat átmásolni usb-n keresztül a tabletre. Ugyanis ha rádugom az usb-t, az csak media-fileokat tud fogadni. Apk-t nem másolja át. Segítséget előre is köszönöm.
-
Atomcsipesz
csendes tag
Gondolkodom 7' tablet vásárláson, és felmerült az ASUS Memo Pad HD 7 Me173x mellett a Samsung P3110 Galaxy Tab 2 7.0 8GB Wifi tablet is. Játék, film, könyvolvasás, az utazási idő eltöltése a cél.
Szeretném megkérdezni, hogy szerintetek melyiket éri meg megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest