Hirdetés
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tmano
csendes tag
jah igen tudom már melyik ez a rootzenfone. Ezzel már szívtam 1-2 hete. Konkértan annyi a rootolás nála, hogy az apkát elindítom, és kéri hogy kapcsoljam ki a wifit és a data networkot, majd a rootolás gomb megnyomása után 10 másodperccel indítsam újra a gépet. A 10 másodperc alatt felugrik egy kis ablak hogy az asus DEMO software sikeresen telepítve lett. Ennek következménye az hogy a gépen 2-3 percenként hanggal elindul a termék DEMO progija ami kb a mediamarktban fut egesz nap. Letörölni nem tudod, csak egy titkos kód beírásával, de akkor az egész tabletet visszaállítja gyárira és rakhatsz fel mindent újra. Most nem tudom ez átverés e ez a rootzenfone, neten még olyat találtam hogy állítólag masnak is ez a demo telepult de második restartra rootolva lett...szóval nekem ez nem vált be...lehet vmi vírusos vagy akármilyet raktam fel ?

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest