Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nem, nem válaszoltál minden kérdésre, és am egy szóval sem írtam hogy szar csak annyit hogy nem értem...ettől vagytok felháborodva

Nekem van egy kis listám amin kérdések vannak(szakmai kérdések majd ha azon végig értem akkor befejezem a hozzászólásokat
Pedig én már tök nyugodt voltam, valaki írta hogy hát igen 100k-ért vehetsz olyant ami már mindent tud, mire én: Igen, így van(ha valami olcsóbb akkor nincsen benn minden) de "am nem értem miért lenne drágább az előállítási költsége ha tudná rendesen, azt az otg-t....
És erre fel megint nekiálltok oltogatni engem??? Álljon már meg a menet.. Pali előbb talán válaszolj aztán akard a halálomat.
Más meg azzal érvelt hogy "Nekem nem hiányzik belőle így is tök jó akkor neked se kelljen bele" Most miezmár??
Addig is itt egy nagyon szép szám bár nem tudom az ilyen mai kori páwa kölyköknek mennyire tetszik (tisztelet a kivételnek) de szerintem egy nagyon vidám és jó zene:https://www.youtube.com/watch?v=KSuB4t3q_dA
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest