- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergom91
tag
válasz
emerzee #1091 üzenetére
Köszönöm, szépen.
Elvileg ez valami Sony gépnek az alap háttere, de nekem nagyon tetszik. Amúgy ha normális hátteret szeretnétek, akkor 2160X1920-as felbontású képek ideálisak.( lehet hogy mindenki tudja, de nekem sok próbálkozás után sikerült erre rájönnöm).
Most hogy azt is megtudtam, hogy energiatakarékos üzemmódban tényleg kisebb órajellel működik a processzor, kipróbáltam: Fifa14, Dead Trigger 2, Plants vs Zombies 2, mindegyik simán megy még energiatakarékos módban is
Délután elfelejtettem írni, hogy megérkezett az ebay-ről rendelt tok, holnap megyek érte haza, és küldöm is a képeket, véleményt, tapasztalatot
Új hozzászólás Aktív témák
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest