- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Android dual SIM okostelefonok
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
Goldmen75 #5219 üzenetére
> """kilistazod az *.apk nevekkel, datumokkal, filemeretekkel, akar md5/sha1 hashukkel egy szoveges fileba, erre biztos van valami egy-klikkes megoldas az aruhazban."""
aha, ahogy en gondolom. nem talaltam ilyet. Meg az androidnak is ilyen szar kritikan aluli az app-ellatottsaga, nemhogy a windowsphonenak. Amit kitalaltam ehelyett, az az, hogy telepited a root explorer ingyenes valtozatat, mert az is tudja olvasni root nelkul a system-et, majd elnavigalsz a / (root) konyvtarba, ott ranyomsz a system konyvtarra hosszan, a menubol kivalasztod a create tar opciot, ez ossze"tomoriti" az egesz konyvtarat az sdkartyara (gigabyteok kellenek). Ezutan ezt a tar archivumot vagy te feldolgozod, de mivel gondolom windows hasznalo vagy, ezert inkabb toltsd fel valami filemegosztora vagy torrentre, es kuldd el nekem a cimet, a munkat elvegzem en.
De mindezek elott megprobalhatnad rootolni a keszuleket, mert ha azt nem lehet, mert a kartevo direkt megakadalyozza, akkor felesleges a fenti. Regen volt, de ha jol emlekszem, a framaroot-tal lehet. Ezutan probald ki, hogy sikerult-e valoban rootolni, mondjuk a trimmer telepitesevel, ami plusz meg segit is a tablet lassulasanak javitasan, vagy az adaway telepitesevel, amivel meg egy reklamszurot is nyersz, hogy legkozelebb a gyerek ne kattintson minden szar kartevo reklamra. Mindkettonek kell a root.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- DJI topic
- Battlefield 6
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest