Hirdetés
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Apple Watch
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bankaii
csendes tag
Friss tapasztalatok:
Töltés közben használva erőteljesen melegszik a gép, nem tudom hogy ez mennyire normális, esetleg ilyenkor eshet-e kár a tabletban? (lehet hülye kérdés, de mivel nem volt még ilyenem nem tudom hogyan megy ez)
Ahogy nézegettem, az 1gb ram-ból folyamatosan 450-550 mb között használ, viszont tegnap egy bő 4 óra folyamatos használat után bezártam mindent, majd megnéztem a ram használatot és hiába nem futott semmi, 700alá nem ment. Sebességben semmi változást nem éreztem, de nem mutatta pontosan hogy mi használ ennyit. Egy Task killert megérné leszedni?
A 30% alatti ki- majd visszakapcsolást legközelebb én is kipróbálom, érdekesnek tartom hogy ilyen, viszonylag még magas töltöttségen már nem engedi indítani a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest