- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bankaii
csendes tag
Friss tapasztalatok:
Töltés közben használva erőteljesen melegszik a gép, nem tudom hogy ez mennyire normális, esetleg ilyenkor eshet-e kár a tabletban? (lehet hülye kérdés, de mivel nem volt még ilyenem nem tudom hogyan megy ez)
Ahogy nézegettem, az 1gb ram-ból folyamatosan 450-550 mb között használ, viszont tegnap egy bő 4 óra folyamatos használat után bezártam mindent, majd megnéztem a ram használatot és hiába nem futott semmi, 700alá nem ment. Sebességben semmi változást nem éreztem, de nem mutatta pontosan hogy mi használ ennyit. Egy Task killert megérné leszedni?
A 30% alatti ki- majd visszakapcsolást legközelebb én is kipróbálom, érdekesnek tartom hogy ilyen, viszonylag még magas töltöttségen már nem engedi indítani a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest