Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
iff
senior tag
válasz
Levente75
üzenetére
Persze, hogy cserélhető az akku. Nekem egy aTab 7 volt előtte és 1év 2 hó után elkezdett felpúposodni és muszáj volt szétszednem. Az akkut kiszedtem. A szervizzel fel vettem a kapcsolatot, de végül nem küldtek akkut. Az egyik ügyfélszolgálatos mondta, hogy nem tudják lepapirozni az akkut csak ha ők rakják bele. Én meg mondtam, hogy b...meg az akkujukat, két vezetéket be tudok forrasztani. 3500Ft az akku ára, csak nekem a távolság oda vissza kb.: 400 km. Ja és +munkadíj. Próbáltam máshol is nézni hozzá, de sajnos a mérete miatt nem találtam megfelelőt. Így lett végül az Asus helyette.
#2381) csabiks Én is a Boat Browsert választottam, tabon telefonon ezt használom. Itt van magyarul is. Szinte az összeset kipróbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest