- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
air76
tag
Én azért választottam ezt a tabletet,mert már az asus hd 7 bizonyított,meg ár/érték arányban(75ezer)jó vétel volt!De sztem ez már nem lesz olyan stabil mint a hd7.Most spec újra kellett raknom,mert nem látta a PC.Beduktam,a töltés elindult,de nem írta ki hogy "Csatlakoztatva média eszközként".Nem látta a gép sem.
Újra raktam,most minden ok.UI
ár most a telóm is szarakodott(Galaxy Mega 6.).Inaktívak voltak a widgetek!Visszaállítást akartam csinálni,de arra se reagált... hard reset lett a vége!
-
air76
tag
Nem a boltan vettem,hanem a webshopból rendeltem.A boltban nem volt.Eredetileg a sima Memopad HD 10-et akartam venni 59990Ft ért,de az jóval gyengébb(gpu,kijelző,ram).Inkább rádobtam azt a 15ezrót.De érdekes a Media Marktban sokkal drágább a készülék,(mert adnak rá garit a törésre ..stb.SZERINTEM)mint a webshop-ban.A nyári napfénynél úgy se látod a kijelzőt..ez egy szobai tab!Lehetne nagyobb a fényereje,viszont ebben az esetben spec a samsungok jobbak.
-
air76
tag
Az asusnál ami döntött az a full hd,meg a 2Gb ram.A samsungnál sztem jobb.Az LG újjabb, ott adreno 305 van,de kissebb felbontás meg 1Gb ram.A toshiba tegra 3-mal,de összeségében gyengébb.Nekem nagyon bevált a HD 7,és ezért választottam az asust.(meg persze,hogy 75 ezróért jutottam hozzá).De nézd meg a teszteket,és te döntsd el.Biztos jó a Samu is meg az LG is,de nekem ez kellett.
-
air76
tag
Hali!Szerintem 75 ezerért ez a tudás simán megéri.Én is most vettem a MM-ban.(már csak fehér hátlapos volt)
Android 4.3-mal érkezett,de bekapcs után 3x frissített,persze maradt a 4.3
Én nem tapasztaltam random érintéseket.Szerintem nagyon rendbe van a cucc!
Amiket még néztem:Toshiba Excite Pure AT10-A-104,LG G Pad 10.1 v700.Valamiben erősebb,valamiben gyengébb.De a full hd kijelző nekem fontos szempont volt,na meg persze a márkanév.A memopad hd 7 után mindenképp Asus tabot akartam venni,mert az nagyon bejött minden téren.Ha ez fele annyira lesz jó,már megérte az árát...kop..kop.. -
air76
tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a játékot az asus memopad fhd tabomra,és nincs full screen.Mármint a menü,meg a kezdőképernyő az teljesbe megy,de maga a verseny az kp 720p-t vesz el a kijelzőböl.Valahol lehet felbontást állítani,vagy valaki tapasztalt már ilyen jelenséget?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Ipad 10.generáció
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged