Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi6
senior tag
Most vettem egy ilyen adaptert. Kikötöttem a tv-re és szaggat a videó. Másnál is ilyen a lejátszás? Tablet is újraindul mikor rádugom a hdmi-t. Mxplayerrel is próbáltam ugyanúgy szaggat.
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Lehet valahogy függetleníteni a ME302KL verziót?
Köszönöm -
dudi6
senior tag
Köszönöm, ez nagyon hasznos infó volt. Én is pont ezeket nézegetem. Megnézted a többit is? Mi szólt a többi ellen. Én az Lg 10.1-t nézegetem még, csak kár, hogy nincs hozzá hdmi vagy mhl támogatás, nekem fontos, hogy ki tudjam valahogy kötni a tv-re, így az kiesett. Samsung P5210 Galaxy Tab 3 10.1-t néztem még, abban van mhl. Most egyelőre Asus és a Samsung között vacilálok. MM-ben Asushoz tényleg adtak 17 hónap garanciát törésre és minden egyébre? Nem baj, hogy fehér, legalább kevésbé forrósodik nyáron kint a napon.
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Érdemes még ilyen tabletet venni? Jönni fog rá a 4.4? Ezek a random érintések sok tabletnél előjönnek, vagy csak 1-2-nél? A MM-ben most viszonylag jó áron lehet kapni (75.000), ennyiért esetleg valami más 10"-s amit ajánlanátok?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 2042
- Trollok komolyan
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amatőr csillagászat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest