- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
air76
tag
Nem a boltan vettem,hanem a webshopból rendeltem.A boltban nem volt.Eredetileg a sima Memopad HD 10-et akartam venni 59990Ft ért,de az jóval gyengébb(gpu,kijelző,ram).Inkább rádobtam azt a 15ezrót.De érdekes a Media Marktban sokkal drágább a készülék,(mert adnak rá garit a törésre ..stb.SZERINTEM)mint a webshop-ban.A nyári napfénynél úgy se látod a kijelzőt..ez egy szobai tab!Lehetne nagyobb a fényereje,viszont ebben az esetben spec a samsungok jobbak.
-
air76
tag
Az asusnál ami döntött az a full hd,meg a 2Gb ram.A samsungnál sztem jobb.Az LG újjabb, ott adreno 305 van,de kissebb felbontás meg 1Gb ram.A toshiba tegra 3-mal,de összeségében gyengébb.Nekem nagyon bevált a HD 7,és ezért választottam az asust.(meg persze,hogy 75 ezróért jutottam hozzá).De nézd meg a teszteket,és te döntsd el.Biztos jó a Samu is meg az LG is,de nekem ez kellett.
-
air76
tag
Hali!Szerintem 75 ezerért ez a tudás simán megéri.Én is most vettem a MM-ban.(már csak fehér hátlapos volt)
Android 4.3-mal érkezett,de bekapcs után 3x frissített,persze maradt a 4.3
Én nem tapasztaltam random érintéseket.Szerintem nagyon rendbe van a cucc!
Amiket még néztem:Toshiba Excite Pure AT10-A-104,LG G Pad 10.1 v700.Valamiben erősebb,valamiben gyengébb.De a full hd kijelző nekem fontos szempont volt,na meg persze a márkanév.A memopad hd 7 után mindenképp Asus tabot akartam venni,mert az nagyon bejött minden téren.Ha ez fele annyira lesz jó,már megérte az árát...kop..kop..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Apple Ipad 10.generáció
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest