- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
silentkiller
senior tag
Nagyon szép emlékeim vannak a Tab 2 10.1 3G-s verziómról ami után (sajnos) beruháztam egy Xperia Tablet Z-be (4G/LTE), örülök, hogy megszabadultam tőle. Most újra a Samsung felé nézelődöm de a mostani friss Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition kicsit borsos árral jön majd Karácsony előtt. Nemrég fedeztem fel ezt az Asus topikot és örülök neki mert úgy tűnik, hogy az új Samsungnál jobb érték/arányban van ez az Asus, bár nem is tud annyit hardveresen... a Sony szintjét viszont megugorja.
Szeretném kérdezni, hogy milyen az Asus összeépítési minősége? Tud adni egy Samsung szintet vagy netán jobb nála? Milyen a kijelzője a hétköznapi használat mellett? Elég fényes? Akksi (elsősorban a 4G verzió érdekel) vállalható?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest