- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
Új hozzászólás Aktív témák
-
silentkiller
senior tag
Nagyon szép emlékeim vannak a Tab 2 10.1 3G-s verziómról ami után (sajnos) beruháztam egy Xperia Tablet Z-be (4G/LTE), örülök, hogy megszabadultam tőle. Most újra a Samsung felé nézelődöm de a mostani friss Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition kicsit borsos árral jön majd Karácsony előtt. Nemrég fedeztem fel ezt az Asus topikot és örülök neki mert úgy tűnik, hogy az új Samsungnál jobb érték/arányban van ez az Asus, bár nem is tud annyit hardveresen... a Sony szintjét viszont megugorja.
Szeretném kérdezni, hogy milyen az Asus összeépítési minősége? Tud adni egy Samsung szintet vagy netán jobb nála? Milyen a kijelzője a hétköznapi használat mellett? Elég fényes? Akksi (elsősorban a 4G verzió érdekel) vállalható?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- OLED TV topic
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest