Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
silentkiller
senior tag
Nagyon szép emlékeim vannak a Tab 2 10.1 3G-s verziómról ami után (sajnos) beruháztam egy Xperia Tablet Z-be (4G/LTE), örülök, hogy megszabadultam tőle. Most újra a Samsung felé nézelődöm de a mostani friss Galaxy Note 10.1 LTE 2014 Edition kicsit borsos árral jön majd Karácsony előtt. Nemrég fedeztem fel ezt az Asus topikot és örülök neki mert úgy tűnik, hogy az új Samsungnál jobb érték/arányban van ez az Asus, bár nem is tud annyit hardveresen... a Sony szintjét viszont megugorja.
Szeretném kérdezni, hogy milyen az Asus összeépítési minősége? Tud adni egy Samsung szintet vagy netán jobb nála? Milyen a kijelzője a hétköznapi használat mellett? Elég fényes? Akksi (elsősorban a 4G verzió érdekel) vállalható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Fujifilm X
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- További aktív témák...
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest