Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize #282 üzenetére
Egyre k*rvaidegesítőbb, hogy megint jelen van a touch misaction... PDF-et olvastam és össze vissza szarta magát. Filmnézés közben is párszor előjött, hogy össze vissza nyomkodta magától. Meg volt jelenítve a kijelzőérintés (fejlesztői beállításokban kapcsoltam be, mint már említettem) és most 3 db érintést érzékelt egyvonalban a kijelző felső 1/3-a és 2/3-a határán horizontálisan.
Gratulálok az Asus szerviznek, hogy az első javításkor touch misactionnel, kijelző fehér folttal és töltőhibával küldtem be, majd visszakaptam szarul visszaillesztett, led bevilágítós, de nem touch misactionös kijelzővel, ugyanazzal a szar töltővel, aztán a második javításkor visszacserélték egy nem bevilágítós de touch misactionös kijelzőre. Úgy néz ki nem tudják hibátlanra megcsinálni, de nem hagyom annyiban, elviszem akkor 3-adszor is... 1 év alatt 3 szerviz azért kissé k*rvagáz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest