Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Google Pixel topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Macrodroid
- Netfone
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize
üzenetére
Egyre k*rvaidegesítőbb, hogy megint jelen van a touch misaction... PDF-et olvastam és össze vissza szarta magát. Filmnézés közben is párszor előjött, hogy össze vissza nyomkodta magától. Meg volt jelenítve a kijelzőérintés (fejlesztői beállításokban kapcsoltam be, mint már említettem) és most 3 db érintést érzékelt egyvonalban a kijelző felső 1/3-a és 2/3-a határán horizontálisan.
Gratulálok az Asus szerviznek, hogy az első javításkor touch misactionnel, kijelző fehér folttal és töltőhibával küldtem be, majd visszakaptam szarul visszaillesztett, led bevilágítós, de nem touch misactionös kijelzővel, ugyanazzal a szar töltővel, aztán a második javításkor visszacserélték egy nem bevilágítós de touch misactionös kijelzőre. Úgy néz ki nem tudják hibátlanra megcsinálni, de nem hagyom annyiban, elviszem akkor 3-adszor is... 1 év alatt 3 szerviz azért kissé k*rvagáz...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest