- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
Igény ide vagy oda, sajnos az Android rendszer sajátossága hogy elég erőforrás-pazarló. Én elhiszem hogy van akinek elég a 480x320 felbontás 3.5"-on de nem feltétlenül jó ha cserébe minden második hívásnál működik csak a mikrofon (elő példa). Ezért mondtam hogy picipénzért inkább gombos butafon, az legalább megbízható.
ASUS meg úgy hulladék, ahogy van az összes kritikán aluli szoftverével, az összes kritikán aluli összeszerelési minőségével és anyaghasználatával na meg a nem létező garanciális supportjával. Egyedül a VGA-k tűrhetők, minden más amit gyárt (alaplap, router, telefon, tablet, főleg notebook) ipari hulladék kategória (cégnél ott tornyosul kb. 10db pár éves ANUS laptop, mind kuka).
-
Rhino666
addikt
Volt nekem 50eFt alatti értékű (okos)telefonom is, tapasztalatból mondom, hogy nem szabad. Vagy gombos Nokia (R.I.P.), vagy egy normális Android. De ezek a 20-30k-s szutykok csak arra jók, hogy lejárassák a platformot.
(#56) ollie: Értem én, de rá van írva, hogy ASUS. Így garancia csak a sz*pásra van.
-
Rhino666
addikt
Ennyiért telefont se vennék, nem hogy tabletet.
A felhozott negatívumok mellett meglepő, hogy ajánlott plecsnit kapott, főleg hogy ASUS termékről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Autós topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest