- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 8300 mAh, maradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
Igény ide vagy oda, sajnos az Android rendszer sajátossága hogy elég erőforrás-pazarló. Én elhiszem hogy van akinek elég a 480x320 felbontás 3.5"-on de nem feltétlenül jó ha cserébe minden második hívásnál működik csak a mikrofon (elő példa). Ezért mondtam hogy picipénzért inkább gombos butafon, az legalább megbízható.
ASUS meg úgy hulladék, ahogy van az összes kritikán aluli szoftverével, az összes kritikán aluli összeszerelési minőségével és anyaghasználatával na meg a nem létező garanciális supportjával. Egyedül a VGA-k tűrhetők, minden más amit gyárt (alaplap, router, telefon, tablet, főleg notebook) ipari hulladék kategória (cégnél ott tornyosul kb. 10db pár éves ANUS laptop, mind kuka).
-
Rhino666
addikt
Volt nekem 50eFt alatti értékű (okos)telefonom is, tapasztalatból mondom, hogy nem szabad. Vagy gombos Nokia (R.I.P.), vagy egy normális Android. De ezek a 20-30k-s szutykok csak arra jók, hogy lejárassák a platformot.
(#56) ollie: Értem én, de rá van írva, hogy ASUS. Így garancia csak a sz*pásra van.
-
Rhino666
addikt
Ennyiért telefont se vennék, nem hogy tabletet.
A felhozott negatívumok mellett meglepő, hogy ajánlott plecsnit kapott, főleg hogy ASUS termékről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- Automobilista 2
- Napelem
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest