- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cumbee
csendes tag
Nekem kérdésem lenne. Jó ideje szemezgetek már vele, többször el is mentem a Media Marktba, megfogdostam, de nem tudok dönteni. Alapvetően a gondom az, hogy nem volt még soha tabletem, sőt, ezen kívül még nem is nagyon fogtam kézbe másikat.(Egy ismerősömnek sincs.) Egy ideje már érlelődik bennem, hogy jó lenne egyet venni, nagyrészt ki tudnám váltani a laptopot vele. (Gyorsabban bekapcsol, könnyebb a lakásban le-fel szaladgálni vele, utazáshoz is praktikusabb.) Kb 100 000 Ft körüli árkategóriába nézegettem, mert általában szeretek hosszú távra vásárolni műszaki cuccokat (telefont is kb 4 évente cserélek csak) és úgy gondoltam, hogy itt már találok olyan minőségű, illetve hardveresen is olyan erős gépeket, amik még 2-3-4 év múlva is megállják majd a helyüket. Ez viszont ugye így nem kevés pénz ahhoz, hogy fejest ugorjak és vegyek egy számomra még full ismeretlen eszközt.
A kérdésem az lenne, hogy ti milyen céllal vettétek, használjátok, mennyire használtok mellette mondjuk PC-t, vagy laptopot, illetve speciálisan erről a típusról mi a véleményetek. Amit olvastam róla, az biztató, de a mindennapi használatban is van ennyire jó? (belassulások, kezelhetőség, kompatibilitás, ilyesmire gondolok)
Pár véleményt szívesen olvasnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged