Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iGO Primo
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Csak meg kell nézni pld. xda-n, hogy hányan vettek a tf300-asból sima wifiset és hányan 3G-st. Szerintem 10-1 az arány. Tehát annyira nincs szükségük az embereknek még egy netelőfizetésre.
A legtöbb ember nem hurcolja magával a 10-es tabletjét, én sem szoktam, legtöbbet itthon használom, vagy ha tudom, hogy hosszabb üldögélnivalóm lesz valahol akkor magammal viszem és telefonról osztom a netet.
Persze ettől függetlenül biztos van olyan akinek szüksége van rá, tud választani bőségesen a kínálatból.
Egyébként ennél is olyan sz@r az I/O teljesítmény mint a tf300t-nél, hogy ha frissítesz egy programot a marketből akkor szétakadja magát a tablet?
Kb 5 updatet kiadott az asus már a JB-hez és még mindig néha szétlaggolja magát.
Bootloader gondolom itt is zárt,nehogy garanciaeldobás nélkül tudj akár csak rootolni, nemhogy custom romot telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az ASUS MeMO Pad 10 Smart első blikkre csak egy sima tablet, ám a Tegra 3-as belső és a kedvező ár sokak számára jelenthet potenciális lehetőséget.
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest