- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Csak meg kell nézni pld. xda-n, hogy hányan vettek a tf300-asból sima wifiset és hányan 3G-st. Szerintem 10-1 az arány. Tehát annyira nincs szükségük az embereknek még egy netelőfizetésre.
A legtöbb ember nem hurcolja magával a 10-es tabletjét, én sem szoktam, legtöbbet itthon használom, vagy ha tudom, hogy hosszabb üldögélnivalóm lesz valahol akkor magammal viszem és telefonról osztom a netet.
Persze ettől függetlenül biztos van olyan akinek szüksége van rá, tud választani bőségesen a kínálatból.
Egyébként ennél is olyan sz@r az I/O teljesítmény mint a tf300t-nél, hogy ha frissítesz egy programot a marketből akkor szétakadja magát a tablet?
Kb 5 updatet kiadott az asus már a JB-hez és még mindig néha szétlaggolja magát.
Bootloader gondolom itt is zárt,nehogy garanciaeldobás nélkül tudj akár csak rootolni, nemhogy custom romot telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged