- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ondodo
csendes tag
Nemsokára viszem vissza... Nekem egyszerűen nem jó rajta olvasni, ugyanaz a PDF egy amazon kindle-en vagy (LED) monitor sokkal jobb a szememnek. Én főleg tanulásra használnám, de kifolyik a szemem... Így lenne egy 100ezer forintos alátétem, ami egy kicsit luxus szerintem. Azért írtam alátétet, mert androidos programok futtatására, böngészésre alapból luxus egy 100 Ftos érintőpaneles kütyü, amit úgyse használnék sokat, legfeljebb pár napig elbohóckodnék filmekkel vagy pár droidos játékkal. Akkor már olyan érintőképernyős gépet vennék, ami PC alapú (ergo fut rajta rendes oprendszer, pl WIN8). (Ja, hogy akkor miért vettem meg? Mert a tabletek közül, amiket legalábbis láttam, (iPad-ot leszámítva, mert a retina kijelzővel az brutális minőségű) még ennek volt a legszebb, legélesebb képe, de olvasásra így sem jó... Legalábbis nekem... Maradok egy drágább tintasugaras nyomtató vásárlásánál...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest